Merhaba ArkadaÅŸlar ,
Turnuvamızın 4. Haftası tamamlandı. Güzel bir hafta geçirdik , tum takımları kutluyorum. Haftanın En'lerini Açıklıyorum ;
En Çok Adam Vuran : Expert [ 130 ]
En Az Ölen : VitL [ 48 ]
En Çok Adam Vuran Klan : Xen [ 382 ]
En Az Ölen Klan : NoL [ 173 ]
.. ve haftanın en değerli oyuncusu : VitL
Bu hafta sahnede xen vardı.. En'lerin hemen hemen hepsini toplayarak haftanın en iyi oyuncusunuda bünyesinden çıkararak haftanın en iyileri olmaya hak kazandılar. Ama bir ilk gerçekleşti . Alışılmışın dışında bir takım görüyorum orada , nol. En az ölen klan olarak iyi bir başarı göstermişlerdir. Diğer klanlarıda buralarda görmek istiyoruz. Yapabilirsiniz.
Not : Haftanın En değerli oyuncusunu Kaç adam vurduğu ve vurulduğu çıkarılarak hesaplanmıştır.{xen1zm} - [Unrivalled]
Lost_Village 2
Snark_Pit
Maç Hakkında : Lost_village2 de oyun başından sonuna kadar ljleri kapatan expert spawnkille oyunun başını çekti, binaları tutan 32 çok adam öldürerek spawnkill yapılmasını hızlandırdı, snark pit haritasında başta çekişmeli geçen maç 32'nin dışarıyı tutması, lecterin koridorları alması, expertinde aşağıyı bombalamasıyla xen lehine döndü ve son dakikalarda fark açıldı.
[No Retreat No Surrender] - Fast and quietus
Havoc
Boot_Camp
Maç Hakkında : Havoc haritasında etkili başlayan Faq takımı , SpawnKill yaparak maçın ilk dakikalarında farkı açmıştır. Daha sonra NRS takımı toparlanıp Faq takımına yetişmiştir. Maç son dakikalara kadar kafa kafaya gitmiştir. Nohero'nun etkili oyunu ve NRS takımı SpawnKill yapması üzerine fark açılarak NRS takımı Havoc haritasında galip gelmiştir. Destan maça 2 dk. kala oyundan düşmüştür yerine thunder girmiştir. Destan'ın fragı thunder'e yansıtılmış ve thunderin fragı ile toplanmıştır. Boot_Camp haritasında ise yine kafa kafaya mücadele vardı. Maçın bitimine 5 dk. kala beraberlik olduğunu görmüştük. Burada'da NRS'nin etkili oyuncusu Nohero etkili oyunuyla takımını sırtlamıştır.Sonlara doğru takım olarak bastıran NRS takımı galip gelmeyi başarmıştır. İki takımıda kutluyorum . Başarılar .
More Adrenaline - Riders on the Storm
Havoc
Boot_Camp
Maç Hakkında : Havoc haritasında etkili bir oyun sergileyen mA takımı çok rahat kazandı. Maç başından sonuna kadar mA hakimiyeti vardı. Maç boyunca SpawnKill ile farkı açan mA takımı kazanmayı bildi. Boot_Camp haritasında Lugh ve d0z3r'in rakipleri karşısında üstünlük kurması maçın skoruna yansıdı. Havoc haritasında maçın bitmesine 1 sn. kala mA takımı timeout alarak , RoS takımından bir oyuncunun ne oldu sorusuna " taktik yapıyoruz , sen şurda dur ben burda vs. " şeklinde alaycı yanıtı üzerine , boot_camp haritasında 10 dk. ' dan fazla bir süre boyunca spawn olmayan dem0n neden spawn olmuyorsun sorusu üzerine "çekirdek yiyorum" şeklinde yanıt verdi. mA ' nın bu davranışlarına göre -100 Frag düşüyoruz ve ihtar veriyoruz. AGMerkezi'nde hiçbir takım herhangi bir takım ile alay edemez , küçümseyemez. Bu tür olaylar cezasız kalmaz. Bu tür davranışların bir daha gerçekleşmemesi dileğimce iki takıma da başarılar diliyorum . Maçı mA takımı 2-0 kazanmıştır. Başarılar.
[Dark Deception] - Nc | No comment !
Isotonic
Lost_Village2
Maç Hakkında : Isotonic haritasına iyi başlayan Nc takımı XenophobiA ve Papaz'ın etkili oyunu ile kazanmayı bildi. Armor bölgesini hiç kaptırmayan Nc takımı dd'ler karşısında biraz zorlansada kendi haritalarında yine kazanmayı bildi. Lost_Village2 haritasında başlarda Nc'nin etkili olduğu gözüksede dd takımı arayı açmalarına engel oldu. Başa baş geçen mücadele'de Papaz'ın etkili oyununa takım arkadaşlarıda katılınca kazanmayı bildi. İki takımıda kutluyorum , başarılar diliyorum.
Ky MC - New Order of Light
Stalkyard
Lost_Village2
Maç Hakkında : Stalkyard haritasında punkr0ck'ın hızlı toplanarak haritayı dolaşması, içeriyide krew'in tutmasıyla spawnkillden üstünlük sağlayan nol takımına karşı ky başta dirensede sonlara doğru oyundan koptu ve aradaki fark açıldı. Lost village 2 haritasında başta berabere giden maç raptorun ljleri koruması, punkr0ck'ın akıllıca oynamasıyla nol lehine döndü. İki haritadada saygı, eğlence içinde geçen maçları nol takımı kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.
Brothers of Team - [Matrix]
Rapidcore

Stalkyard
Maç Hakkında : Rapidcore haritasına her iki takımda kafa kafaya başladı. Delicocuk ve Victory takımlarını son saniyeye kadar iyi taşıdı. bt takımında ise pinchbeack'a ayak uyduramayan seanx ve zelter rapidcore haritasından yenik ayrıldı. Stalkyard haritasında mtx takımı çok iyi bir oyun sergiledi. İçeriyi Victory ve Ryback , dışarıyı Delicocuk'un almasıyla kazanmayı bildi. İki takımıda kutluyorum . Başarılar .