selam ben H@YD@R konakkafe'den
MURAT ( MMCAN ) arkadaşımın da dediği gibi güzel çalışmalar yaptınız ve hala yorulmadan bıkmadan devam
ediyorsunuz agmerkezi'ni kutluyorum evet videolara göre çok güzel görünüyor benimde kesin oynamam lazım
başarılarınızın devamını diliyorum ve yöneticileri azimlerinden dolayı kutluyorum benimde yapabileceğim birşey
olursa yanınızdayım.
Merhabalar;
Önce kendimi tanıtayım,
Kapanan Konakkafe adminlerinden Brusk eski realimle MCaNN Belki tanıyanlarınız vardır.
Bu başlığı baştan sona okudum ve videoları izledim. Gerçekten çok etkilendim. AGM ekibi olarak çok güzel işler yapmışsınız tüm içtenliğimle tebrik ediyorum sizi. Ayrıca, HL, HL2 ve bunların tüm modlarının Türkiyedeki temsilcisi olarak siz gönülden emek vermiş ve hala da bıkmadan usanmadan bir sürü fedakarlık ederek elde ettiğiniz başarılarınızın devamını diliyorum.
Şimdiye kadar hiç steam kullanmadım ama şimdi karar verdim en kısa zamanda steam HL ve HL2 satın alacağım ve umarım en kısa zamanda açılacak olan AGM steam AG2 serverinde ilk oyun oynayanlardan biri olağım.
Son olarak, İngilizce bigim ve oyunlar hakkındaki 3-5 komut bilgimle elimden gelecek herhangi bir yardımıma ihtiyaç olursa; buradayım diyorum. Mail atmanız ya da msne eklemeniz yeterli...
Çalışmalarınıza tüm içtenliğimle saygı duyuyorum ve başarılar diliyorum.
Ikinizde hosgeldiniz. Oyuna ilk basladigimda oyunu bana ögreten kisi Haydar abi. Gercekten cok sevindim. Haydar&Murat abi Msn e gelin steam leri halledelim direk.