Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: 1 [2] 3 4
Yazdır
Gönderen Konu: Adrenaline Gamer 2 Ön İnceleme  (Okunma Sayısı 9310 defa)
Honest
mp5 kralı !
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 13 Ocak 2009, 20:56:07 »

Güzel işlere imza atılıyor, Agmerkezi öncülük görevini layığıyla yerine getiriyor her zaman ki gibi. Sadece Türkiye'ye getirmiyor yapımında aktif rol alıyoruz. Hep birlikte en iyiye.
cebi
Takım Ft
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

cebi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 13 Ocak 2009, 21:25:03 »

selam arkaşlar öncelikle emeği geçen herkezi canı gönülden tebrik ediyorum ve herkezinde boynunun borcu oldugunu düşünüyorum.. ag yi kısa zamandır oynuyorum ama vazgeçilmezim oldu:) herşeyden önce çok güzel arkaslıklar kazandım... gel gelelim bu okumakla bitiremediğimiz uzun projelerın hayata geçirilmesinın arkasındakı kahramanlara başta expert(cantug) adam sırf benim gibi bi oyuncuyu oyuna kazandırmak ıçin yıllarca oynadıgı oyunu hıc oynamamıs gıbı geldi öretti bana saatlrce.. ve beni bi ortama kazandırdıgı ıcınde ayrıac cok sağol expert:)demek istedigim ag yönetimini gördügüm kadarıyla çok hırslı başarıya ulaşmada en ince ayrıntısına kadar zorlayabiliyor.keşke yabancı ilim veya grafikerligim veya vb.. gibi bişeyim oslada ag merkezine arkaşlarıma yardımcı olabilseydım ama gordugum kadarıyla yardımcı olcak cok degerli arkaslarımız var ag2 tanıtım videosu oyun içeriklerini gördüm oyunu oynayabilmek içn ps değiştirmeyi düşünüyorum.
5$ dolar muhabbetine gelince şişlide sıcmaya 5 milyon alıyorlar oyun içinde bikezde olsa o parayı verelim

tüm ag camiasına baÅŸarılarının devamını diliyorum çok büyük bi oluÅŸum içine girilmiÅŸ baÅŸarılarınızn devamını diliyorum bende elimden geleni yapmaya hazırım(ne yapabilceksem =)  )

cebi..
PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 13 Ocak 2009, 22:10:42 »

bende elimden geleni yapmaya hazırım(ne yapabilceksem =)  )
Aynen
Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : 13 Ocak 2009, 22:23:50 »

Cantug zorla benım evede kurmustu ama bır kere oynadıktan sonra cok sevdım bagımlılık yapıyor gercekten grafikllerı cok guzel 90 fps mı ne vermıstı ılk kurdugumuzda sonra ayar yaptı sımdı 170  en seksi map gene x olmuss. TR'yı bıtırdık sıra dunyada..
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2009, 22:31:46 Gönderen: adven » Kayıtlı

zırlama
Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

I'm just so fuckin' depressed!..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : 14 Ocak 2009, 00:07:55 »

Selam olsun.. Bu günlere geleceÄŸimizi tahmin ediyordum ama açıkcası bu kadar beklemiyordum.. Gerçekten hoÅŸ ve güzel bir ortam AGM. Bize kattığı bize verdiÄŸi herÅŸey için teÅŸekkür ediyorum.İlk geldiÄŸimde söylediÄŸim gibi ; Burdayım mutluyum  Gülümseme EmeÄŸi geçen bütün arkadaÅŸlara tek tek teÅŸekkür ediyorum.SaÄŸolun varolun.. Hep Birlikte Daha İyiye  Gülümseme

Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..

maskot of the DD
Rokstanski
Usta Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Roks yönetti.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : 14 Ocak 2009, 01:08:00 »

kısa sürede iyi toparlandı gene agm olarak.
elinesaglık cantug bu arada yazı icin.

millet oyunu edinip bi kalabalıklaşsada serveri hemen kursa agm yetkilileri Gülümseme
The_Leader.
Takım !lol! HL2DM
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Half-Life 2®: "The best game ever made..."

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #21 : 14 Ocak 2009, 01:47:08 »

Yarısını elde ettik isteyerek, diğer yarısını da çalışarak elde edeceğiz ve bundan hiç şüphem yok. Destek konusunda endişeniz olmasın, tüm AGM sizinle beraber. Yardımcı olmayı çok isterim, ufak bir not olarak belirtmek istedim. Gülümseme

The right man in the wrong place can make all the difference in the world.
Wr3cK
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : 16 Ocak 2009, 18:03:25 »

abi dediklerinizin hepsine katılıyorum da ben hala şoktayım Elusive'nin movement videosunu her gün en az 1 2 kez izliyorum bu arada sabırsızım oyunu oynamak ıcın Dil çıkaran
n0hero
magnum kralı !
ProGamer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hardaway #1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : 16 Ocak 2009, 18:39:43 »

harika haberler! hldm2pro adı ilk anılmaya başlandığı zamanlar oyunu inceleme fırsatım olmuştu. o zaman pek bir çekiciliğini görmemiş ve ilgilenmemiştim. oyuncu kitlesi de zayıftı. ama şimdi gördüğüm kadarıyla modu geliştiren arkadaşlar epey yol kat etmişlerki "adrenaline gamer 2" ismini taşıyabilecek seviyeye getirmişler oyunu. tebrik etmek gerek. agmerkezi adına da çok güzel gelişmeler bunlar. başından beri sadece tek oyuna bağlı kalmayalım diye hep söylerdim. agmde hep diğer oyunları da görmek isterdim ve artık görmek istediğim agm ortaya çıkıyor, bir multigaming platformuna dönüşüyor. yakında bende tf2, hldm2pro gibi diğer steampowered oyunlara başlıyorum. görüşmek üzere Göz kırpan

Storm
Şeref Üyesi
Oyun Aşığı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Half_Life oynamak benim için bir tutku :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : 17 Ocak 2009, 15:54:07 »

Valla helal olsun yaaa:o   benim tek oynadığım  o sade dümdüz  half_life dan taaa buralara .................  Valla helal olsun. Bu çalışmalarınızı takdir ediyor  baÅŸarılarınınızın  devamını diliyorum.Tüm bu güzellikleri gördükten sonra  Ben  de bir abiniz olarak agm adına yapabileceÄŸim birÅŸey varsa elimden geldiince yardımcı olacağımın sözünü veriyorum.
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #25 : 17 Ocak 2009, 15:55:50 »

Valla helal olsun yaaa:o   benim tek oynadığım  o sade dümdüz  half_life dan taaa buralara .................  Valla helal olsun. Bu çalışmalarınızı takdir ediyor  baÅŸarılarınınızın  devamını diliyorum.Tüm bu güzellikleri gördükten sonra  Ben  de bir abiniz olarak agm adına yapabileceÄŸim birÅŸey varsa elimden geldiince yardımcı olacağımın sözünü veriyorum.

yıllardır arkamızdan desteÄŸini çekmedin  "Ben  de bir abiniz olarak agm adına yapabileceÄŸim birÅŸey varsa elimden geldiince yardımcı olacağımın sözünü veriyorum." bu ne simdi Kahkaha

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Brusk
AG2 GeliÅŸtirme Ekibi
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

KiÅŸisel mesaja HAYIR!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : 17 Ocak 2009, 23:16:36 »

Merhabalar;
Önce kendimi tanıtayım,
Kapanan Konakkafe adminlerinden Brusk eski realimle MCaNN Belki tanıyanlarınız vardır.

Bu başlığı baştan sona okudum ve videoları izledim. Gerçekten çok etkilendim. AGM ekibi olarak çok güzel işler yapmışsınız tüm içtenliğimle tebrik ediyorum sizi. Ayrıca, HL, HL2 ve bunların tüm modlarının Türkiyedeki temsilcisi olarak siz gönülden emek vermiş ve hala da bıkmadan usanmadan bir sürü fedakarlık ederek elde ettiğiniz başarılarınızın devamını diliyorum.

Şimdiye kadar hiç steam kullanmadım ama şimdi karar verdim en kısa zamanda steam HL ve HL2 satın alacağım ve umarım en kısa zamanda açılacak olan AGM steam AG2 serverinde ilk oyun oynayanlardan biri olağım.

Son olarak, İngilizce bigim ve oyunlar hakkındaki 3-5 komut bilgimle elimden gelecek herhangi bir yardımıma ihtiyaç olursa; buradayım diyorum. Mail atmanız ya da msne eklemeniz yeterli...

Çalışmalarınıza tüm içtenliğimle saygı duyuyorum ve başarılar diliyorum.

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine!
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #27 : 17 Ocak 2009, 23:43:04 »

teşekkürler, sende aramıza hoşgeldin brusk, hl adına güzel işler yapıyordun msnden görüşelim cantuq@hotmail.com

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : 18 Ocak 2009, 01:00:41 »

super oyun ya.. cıkamıyoru mben testınden bugunde oynadım saatlerce.. bıtsede hep beraber oynasak

zırlama
H@YD@R
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : 18 Ocak 2009, 04:28:44 »

selam ben H@YD@R  konakkafe'den

MURAT  ( MMCAN )  arkadaşımın da dediÄŸi  gibi güzel çalışmalar yaptınız ve hala yorulmadan bıkmadan devam

ediyorsunuz  agmerkezi'ni kutluyorum evet videolara göre çok güzel görünüyor benimde kesin oynamam lazım Gülümseme

başarılarınızın devamını diliyorum ve yöneticileri azimlerinden dolayı kutluyorum benimde yapabileceğim birşey

olursa yanınızdayım.
Sayfa: 1 [2] 3 4
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.153 Saniyede 16 Sorgu ile OluÅŸturuldu