Honest
mp5 kralı !
Oyun Bağımlısı...
|
 |
« Yanıtla #15 : 13 Ocak 2009, 20:56:07 » |
|
Güzel işlere imza atılıyor, Agmerkezi öncülük görevini layığıyla yerine getiriyor her zaman ki gibi. Sadece Türkiye'ye getirmiyor yapımında aktif rol alıyoruz. Hep birlikte en iyiye.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cebi
Takım Ft
Acemi Oyuncu
cebi
|
 |
« Yanıtla #16 : 13 Ocak 2009, 21:25:03 » |
|
selam arkaşlar öncelikle emeği geçen herkezi canı gönülden tebrik ediyorum ve herkezinde boynunun borcu oldugunu düşünüyorum.. ag yi kısa zamandır oynuyorum ama vazgeçilmezim oldu:) herşeyden önce çok güzel arkaslıklar kazandım... gel gelelim bu okumakla bitiremediğimiz uzun projelerın hayata geçirilmesinın arkasındakı kahramanlara başta expert(cantug) adam sırf benim gibi bi oyuncuyu oyuna kazandırmak ıçin yıllarca oynadıgı oyunu hıc oynamamıs gıbı geldi öretti bana saatlrce.. ve beni bi ortama kazandırdıgı ıcınde ayrıac cok sağol expert:)demek istedigim ag yönetimini gördügüm kadarıyla çok hırslı başarıya ulaşmada en ince ayrıntısına kadar zorlayabiliyor.keşke yabancı ilim veya grafikerligim veya vb.. gibi bişeyim oslada ag merkezine arkaşlarıma yardımcı olabilseydım ama gordugum kadarıyla yardımcı olcak cok degerli arkaslarımız var ag2 tanıtım videosu oyun içeriklerini gördüm oyunu oynayabilmek içn ps değiştirmeyi düşünüyorum. 5$ dolar muhabbetine gelince şişlide sıcmaya 5 milyon alıyorlar oyun içinde bikezde olsa o parayı verelim
tüm ag camiasına başarılarının devamını diliyorum çok büyük bi oluşum içine girilmiş başarılarınızn devamını diliyorum bende elimden geleni yapmaya hazırım(ne yapabilceksem =) )
|
|
|
|
|
|
cebi..
|
|
|
PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
|
 |
« Yanıtla #17 : 13 Ocak 2009, 22:10:42 » |
|
bende elimden geleni yapmaya hazırım(ne yapabilceksem =) )
Aynen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...
|
 |
« Yanıtla #18 : 13 Ocak 2009, 22:23:50 » |
|
Cantug zorla benım evede kurmustu ama bır kere oynadıktan sonra cok sevdım bagımlılık yapıyor gercekten grafikllerı cok guzel 90 fps mı ne vermıstı ılk kurdugumuzda sonra ayar yaptı sımdı 170 en seksi map gene x olmuss. TR'yı bıtırdık sıra dunyada..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2009, 22:31:46 Gönderen: adven »
|
|
zırlama
|
|
|
Xqr
Takım DD
Oyun Bağımlısı...
I'm just so fuckin' depressed!..
|
 |
« Yanıtla #19 : 14 Ocak 2009, 00:07:55 » |
|
Selam olsun.. Bu günlere geleceğimizi tahmin ediyordum ama açıkcası bu kadar beklemiyordum.. Gerçekten hoş ve güzel bir ortam AGM. Bize kattığı bize verdiği herşey için teşekkür ediyorum.İlk geldiğimde söylediğim gibi ; Burdayım mutluyum Emeği geçen bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum.Sağolun varolun.. Hep Birlikte Daha İyiye 
|
|
|
|
|
|
Paranoia , paranoia.. Everybody's comin to get me , Just say you never met me..
maskot of the DD
|
|
|
|
Rokstanski
|
 |
« Yanıtla #20 : 14 Ocak 2009, 01:08:00 » |
|
kısa sürede iyi toparlandı gene agm olarak. elinesaglık cantug bu arada yazı icin. millet oyunu edinip bi kalabalıklaşsada serveri hemen kursa agm yetkilileri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Leader.
Takım !lol! HL2DM
Game Master
Half-Life 2®: "The best game ever made..."
|
 |
« Yanıtla #21 : 14 Ocak 2009, 01:47:08 » |
|
Yarısını elde ettik isteyerek, diğer yarısını da çalışarak elde edeceğiz ve bundan hiç şüphem yok. Destek konusunda endişeniz olmasın, tüm AGM sizinle beraber. Yardımcı olmayı çok isterim, ufak bir not olarak belirtmek istedim. 
|
|
|
|
|
|
The right man in the wrong place can make all the difference in the world.
|
|
|
|
Wr3cK
|
 |
« Yanıtla #22 : 16 Ocak 2009, 18:03:25 » |
|
abi dediklerinizin hepsine katılıyorum da ben hala şoktayım Elusive'nin movement videosunu her gün en az 1 2 kez izliyorum bu arada sabırsızım oyunu oynamak ıcın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
n0hero
magnum kralı !
ProGamer
Hardaway #1
|
 |
« Yanıtla #23 : 16 Ocak 2009, 18:39:43 » |
|
harika haberler! hldm2pro adı ilk anılmaya başlandığı zamanlar oyunu inceleme fırsatım olmuştu. o zaman pek bir çekiciliğini görmemiş ve ilgilenmemiştim. oyuncu kitlesi de zayıftı. ama şimdi gördüğüm kadarıyla modu geliştiren arkadaşlar epey yol kat etmişlerki "adrenaline gamer 2" ismini taşıyabilecek seviyeye getirmişler oyunu. tebrik etmek gerek. agmerkezi adına da çok güzel gelişmeler bunlar. başından beri sadece tek oyuna bağlı kalmayalım diye hep söylerdim. agmde hep diğer oyunları da görmek isterdim ve artık görmek istediğim agm ortaya çıkıyor, bir multigaming platformuna dönüşüyor. yakında bende tf2, hldm2pro gibi diğer steampowered oyunlara başlıyorum. görüşmek üzere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Storm
Şeref Üyesi
Oyun Aşığı
Half_Life oynamak benim için bir tutku :)
|
 |
« Yanıtla #24 : 17 Ocak 2009, 15:54:07 » |
|
Valla helal olsun yaaa:o benim tek oynadığım o sade dümdüz half_life dan taaa buralara ................. Valla helal olsun. Bu çalışmalarınızı takdir ediyor başarılarınınızın devamını diliyorum.Tüm bu güzellikleri gördükten sonra Ben de bir abiniz olarak agm adına yapabileceğim birşey varsa elimden geldiince yardımcı olacağımın sözünü veriyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #25 : 17 Ocak 2009, 15:55:50 » |
|
Valla helal olsun yaaa:o benim tek oynadığım o sade dümdüz half_life dan taaa buralara ................. Valla helal olsun. Bu çalışmalarınızı takdir ediyor başarılarınınızın devamını diliyorum.Tüm bu güzellikleri gördükten sonra Ben de bir abiniz olarak agm adına yapabileceğim birşey varsa elimden geldiince yardımcı olacağımın sözünü veriyorum.
yıllardır arkamızdan desteğini çekmedin "Ben de bir abiniz olarak agm adına yapabileceğim birşey varsa elimden geldiince yardımcı olacağımın sözünü veriyorum." bu ne simdi
|
|
|
|
|
|
Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
|
|
|
Brusk
AG2 GeliÅŸtirme Ekibi
Acemi Oyuncu
KiÅŸisel mesaja HAYIR!
|
 |
« Yanıtla #26 : 17 Ocak 2009, 23:16:36 » |
|
Merhabalar; Önce kendimi tanıtayım, Kapanan Konakkafe adminlerinden Brusk eski realimle MCaNN Belki tanıyanlarınız vardır.
Bu başlığı baştan sona okudum ve videoları izledim. Gerçekten çok etkilendim. AGM ekibi olarak çok güzel işler yapmışsınız tüm içtenliğimle tebrik ediyorum sizi. Ayrıca, HL, HL2 ve bunların tüm modlarının Türkiyedeki temsilcisi olarak siz gönülden emek vermiş ve hala da bıkmadan usanmadan bir sürü fedakarlık ederek elde ettiğiniz başarılarınızın devamını diliyorum.
Şimdiye kadar hiç steam kullanmadım ama şimdi karar verdim en kısa zamanda steam HL ve HL2 satın alacağım ve umarım en kısa zamanda açılacak olan AGM steam AG2 serverinde ilk oyun oynayanlardan biri olağım.
Son olarak, İngilizce bigim ve oyunlar hakkındaki 3-5 komut bilgimle elimden gelecek herhangi bir yardımıma ihtiyaç olursa; buradayım diyorum. Mail atmanız ya da msne eklemeniz yeterli...
Çalışmalarınıza tüm içtenliğimle saygı duyuyorum ve başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine!
|
|
|
|
ExperT
|
 |
« Yanıtla #27 : 17 Ocak 2009, 23:43:04 » |
|
teşekkürler, sende aramıza hoşgeldin brusk, hl adına güzel işler yapıyordun msnden görüşelim cantuq@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
|
|
|
Adven
AGMerkezi Yönetim
Oyun Bağımlısı...
|
 |
« Yanıtla #28 : 18 Ocak 2009, 01:00:41 » |
|
super oyun ya.. cıkamıyoru mben testınden bugunde oynadım saatlerce.. bıtsede hep beraber oynasak
|
|
|
|
|
|
zırlama
|
|
|
H@YD@R
Yeni Oyuncu
|
 |
« Yanıtla #29 : 18 Ocak 2009, 04:28:44 » |
|
selam ben H@YD@R konakkafe'den MURAT ( MMCAN ) arkadaşımın da dediği gibi güzel çalışmalar yaptınız ve hala yorulmadan bıkmadan devam ediyorsunuz agmerkezi'ni kutluyorum evet videolara göre çok güzel görünüyor benimde kesin oynamam lazım başarılarınızın devamını diliyorum ve yöneticileri azimlerinden dolayı kutluyorum benimde yapabileceğim birşey olursa yanınızdayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|