Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: Adrenaline Gamer 2 GeliÅŸtirme Ekibi  (Okunma Sayısı 2974 defa)
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 16 Ocak 2009, 18:24:15 »

Adrenaline Gamer 2 GeliÅŸtirme Ekibi

J@nek - Projenin başı, yönetici, kodcu
RATICIDE -  yönetici, kodcu
K3RmiT - Site webmasteri, model yapımcısı (hani şu arenada gıcık olduğumuz ünlü kermit modeli.. onun eseri)
aeLiXiR - Oyun testçisi, bug bulup rapor etmekle görevli
d0Nut - Oyun testçisi, Oyun içi denge, movements improvments..
Expert(Cantuğ) : Projenin fikir babalarından, Ekibin Türkiye bölümü yöneticisi, Oyun testçisi, movement improver
LECTER(Ali) : Projenin fikir babalarından, görüş ve önerileriyle bize yardımcı olacak.
Rokstanski(Şafak) : Projenin fikir babalarından, oyun hakkında makaleler yazıyor, script, kod bilgisi, fikir ve önerileriyle bize yardımcı olacak
Wildness(Yunus) : Grafikerimiz, ayrıca profesyonel model yapımcısı
BlueMartini(Eray) : Profesyonel Çevirmenimiz haberleşme, mailleşme kısacası iletişimi o sağlıyor ayrıca scriptingte'de yardım edecek.
Kasrkin(Nurglew) : 4 Yıllık Hammer geçmişi olan Profesyonel Harita yapımcısı ( agm_Stalkx Gülümseme )
Gordon(Mehmet) : SDK kullanan tecrübeli harita yapımcısı, oyun içi ses efektleri konusunda tecrübeli.
Quadraxas : Üst düzey SDK kullanan tercübeli harita yapımcısı
Desert(Esat) : Orta düzey SDK kullanan harita yapımcısı
Acderviş : Profsoynel SRCDS Kullanıcısı, orta düzey SDK kullanıcısı, İngilizce çevirmenliği
Honest : Oyun testçisi, hata rapor edicisi.
Nohero : Oyun testçisi
h3ld : Oyun testçisi

Peki Nasıl Çalışıyorlar ?

AGMerkezi forumlarına açılan özel baÅŸlık altında AG2 Ekibinin ihtiyaçlarını karşılıyor, önerilerini sunuyor, ÅŸikayetlerini dile getiriyor ve oyunu olabildiÄŸince sizlerin sevebileceÄŸi  hale getiriyorlar. Herkes iyi bildiÄŸi iÅŸi yapıyor.. Örnek vermek gerekirse Oyunun baÅŸ yapımcısı RATICIDE 2 gün önce Hl2DMPRO'yu AG2'ye çevirirken bir çok ÅŸeyin deÄŸiÅŸmesi gerektiÄŸini, ve deÄŸiÅŸmesi en önemli olan ÅŸeyin Gauss modeli olduÄŸunu söyledi, özel formumuza bunu yazdığımda yunus arkadaşımız zıpladı ve ben yaparım dedi, 1 gün sonra ortaya çıkardığı gauss taslağı..

Alanında uzmanlaşmış, türkiyede half-life, half-life2, ag'ye gönül vermiş bir çok ismi bu proje altında topladık arkadaşlar, benim faydam dokunur diyen herkeside bekliyoruz ama bu işe gerçekten saatlerini ayırabilecek, lafla değil gönül ve emekle bu işi yapabilecek arkadaşları arıyoruz. Oyunu alıp yüklediğinizde vay be bende bu oyunun yapımcıları arasındayım, bende buna destek verenler arasındayım demeniz dileğiyle, destekleriniz için şimdiden teşekkürler..

Bu arada yunus çok güzel gidiyorsun, eğer biraz daha uğraşırsan AG2'de tüm dünya senin yaptığın gaussla birbirini delecek... arkadaki minik depo saydam olabilir ve içinde yeşil madde aniden durunca, birden hızlanınca eylemsizlikle çalkalanabilir

« Son Düzenleme: 06 Åžubat 2009, 12:12:13 Gönderen: ExperT » Kayıtlı

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
acdervis
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2009, 18:28:21 »

SRCDS kullanmadaki geçmişim(AGM TF2 ve L4D serverlarını çekip çeviriyorum), az/orta miktarda SDK(hammer) bilmem, ileri seviyede İngilizce bilgim(çevirmenlik yapılır) ile yardımcı olabileceğimi düşünüyorum =)
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2009, 18:28:44 »

SRCDS kullanmadaki geçmişim(AGM TF2 ve L4D serverlarını çekip çeviriyorum), az/orta miktarda SDK(hammer) bilmem, ileri seviyede İngilizce bilgim(çevirmenlik yapılır) ile yardımcı olabileceğimi düşünüyorum =)

agm welcomes you Gülümseme

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
xgun
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2009, 20:12:03 »

Gercekten güzel bir proje. Hayirli olsun. Arkadaslara Basarilar.

Vatan icin kan dökülecekse. Dünyanin $ah damarini keseriz!
Cred
Takım xen
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

{xen1zm}

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2009, 20:23:44 »

k3rmit ezer alman webspell master herif Göz kırpan

Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise,
Fransa'da ise 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise,
İnsan hakları üst seviyede, Dinsizlik hat safhada.
Türkiye'de 7 bin saglik kurumu...70 bin cami,
İnsan
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2009, 00:45:17 »

yunus biraz daha geliştirmiş Gülümseme

WiLdNesS
Admin
ProGamer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

dd is back...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2009, 02:26:30 »

en iyisi için uğraşacağız Göz kırpan bizi takip edin...

Honest
mp5 kralı !
Oyun Bağımlısı...
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 17 Ocak 2009, 17:20:44 »

Tester olarak yer almaktan zevk duyarım Gülümseme
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2009, 17:36:16 »

Tester olarak yer almaktan zevk duyarım Gülümseme

ÅŸu crossbowu bi test etsene Kahkaha

ekibimize hoÅŸgeldin.. tüm silahlarla, haritalarla  ilgili dökümanları ve ag2'nin test download  linkini özel forumda bulabilirsin.

The_Leader.
Takım !lol! HL2DM
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Half-Life 2®: "The best game ever made..."

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #9 : 18 Ocak 2009, 01:57:40 »

Ben de bu ekipte yer almak istiyorum. ExperT'ten ne konuda destek gerektiğini rica ediyorum. Başlangıç seviyesinde SDK, orta hâlli İngilizce, belirgin derecede hata gözlemi ve engin yaratıcı gücümle destek olmak isterim. Gülümseme

The right man in the wrong place can make all the difference in the world.
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #10 : 18 Ocak 2009, 02:12:39 »

tonla sdk profu çevirmenimiz oldu Gülümseme ama superduperüberengin yaratıcı gücünün bize faydası olacaktır, sende ekibe hoşgeldin LAZER.. şu 3 hafta çok sıkı çalışmamız lazım, taudan sonra egon modeli de istediler ve şu walljump = duvardan sekme olayı için animasyon istiyorlar, oyuncu modeli kazma gibi zıplıyor duvardan çünkü Gülümseme

4DhunqlezOne*
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 20 Ocak 2009, 16:45:06 »

Oww Ekip güzel başarılar.. Gülümseme
ReLaX
Oyun Adamı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 20 Ocak 2009, 17:48:12 »

Model olarak gordon,alxy,alxy nin babası,dr.kliner,combine askeri vs. falan olsa güzel olmazmı ?

WWE SummerSlam 2009
                              08&23                       
Detayli Bilgi Icin Tikla
Escales
Oyun Bağımlısı...
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 20 Ocak 2009, 20:16:40 »

tester olarak ekipte yer almak istiyorum

More adrenaline / / more action / / mA |
n0hero
magnum kralı !
ProGamer
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hardaway #1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 22 Ocak 2009, 22:07:47 »

tester olarak yardımcı olabilirim.

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.054 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu