Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gönderen Konu: Adrenaline Gamer 2 Ön İnceleme  (Okunma Sayısı 4414 defa)
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*

Üyelik Bilgileri WWW
« : 13 Ocak 2009, 10:37:50 »

Martin "BulliT" Webrant

Martin "BulliT" Webrant başlangıcı bu konu için en uygun başlangıç olurdu sanırım.. Evet bu isim AG yi yapan adam BulliT'in ismi. Sanırım AGMerkezinin varlığını borçlu olduğumuz adam, çünkü o Adrenaline Gamer'i yazmasa Adrenaline Gamer Merkezi diye bir oluşumda olamazdı. Half-Life bombası dünyada patladığında daha hızlı bir oyun istiyoruz, daha profesyonel bir mod istiyoruz diyenlere hay hay diyerek oturup 6 senede AG'yi yazdı, AG 2000 yılında çıktı ama 6. senesinde bu halini aldı Martin 6 sene boyunca hayatını half-life'a adayanlara destek olmak amacıyla çalıştıda çalıştı hataları düzeltti, yeni haritalar yaptı, yaptırdı, modeller tasarlattı, oyunu kolaylaştıracak ne varsa oyuncuyu mutlu edecek ne varsa yaptıda yaptı...

Sanırım ag oynayıpta agmod.planethalflife.gamespy.com'u bilmeyen yoktur.. Bilmeyen yoktur çünkü bu site AG'nin dünyaya yayıldığı site, AG 1.0'ın ilk download linki bu sitedeydi, Martinin sitesinde. Buradan dünyaya hızla yayıldı.. Dünyanın en iyi elleri onun yazdığı oyunu oynadı, Garpy, Karate-Nig, Gerrysk1llor gibi halen dünyanın fps oyunları gündeminde baş sırada olan, konuşulan isimler AG'yi oynadı. Bir çok popüler isim Dünyada AG'deki favori oyuncun kim sorusuna GaRpY diye cevap verdi, GaRpY bu cevabı hak ediyordu çünkü ag yi bıraktıktan sonra becerisinin sadec bu alanda olmadığını Quake 4 Arenasında uğruna fareler yapılan Fatal1ty'i yenerek gösterdi.

Gene sanırım ki agmod.planethalflife.gamespy.com'a girip şu iki haberi görmeyen de yoktur..

------------------------------------------------------------------------

İlk haber herşeyin başlangıcı AG Modunun ilk çıkışı.. Size basit gelecek ama BulliT ilk AG modunda Half-Life'a sadece spectate olup oyuncuları oyuncu gözünden izleyebilme özelliğini ve oyundan düşenler için skor korunumu özelliğini ekleyebilmiş, sadece half-life + bu iki özellik = ag diyebilir miyiz ? Şimdi hayır demek kolay ama 2000 yılını düşündüğümüzde bu Half-Life için atılan büyük bir adımdı.. AG 6 senede martinin ekibindeki onlarca kişinin uğraşıyla şimdiki halini aldı..

İkinci haber biraz hüzün dolu.. Martin demiÅŸ ki  Half-life 2'yi oynadım ve eÄŸlenceli buldum, Ag kodlarıyla HL2'nin eÄŸlenceli olacağını düşündüm ama yapamadım.. Bende kodlama iÅŸlemini yılbaşından sonraya sarkıttım.. Bu haberden sonra hiç yeni haber göremiyoruz sitede.. Ortalığı büyük bir sessizlik kaplıyor ve artık oyuncular Martin'in bu iÅŸi bıraktığını anlıyorlar, Martinle pek irtibata geçebilen olmuyor bu safhadan sonra.. Ne de AG'nin sitesinde bir deÄŸiÅŸiklik.. "More action ... More control... More adrenaline" sloganıyla baÅŸlayan 6 senelik macera burada duruyor..

Biraz uzaklara parise gidelim.. Amaçları bizden farksız Janek(Hervé) ve Raticide(Benoit) isimli 38,39 yaşlarındaki iki fransızla tanışıyoruz biz half-life için uğraşmışız, onlar half-life 2 için.. Halen dünyanın en çok satan oyunu olan ve şimdiye kadar yapılmış en iyi oyun olarak gösterilen, sayısız ödülü olan half-life'ın ikinci nesil versiyonunun geliştiricileri.. 2007 yılında Martin'in bıraktığı yerden gizli gizli usul usul devam ediyorlar Martin'in projesine. Onlar Half-Life 2'yi Adrenaline Gamer'a uyarlayabilmeyi yani Half-Life 2'nin Pro modunu yazmayı düşünüyorlar. Projeleri saklı gizli kalıyor çünkü kimseden destek alamıyorlar.. Taa ki bizle tanışana kadar..

Şimdi de Türkiyeye bir uğrayalım. 2002 Yılında Bullemann tarafından kurulmuş bir site,(nicki'de bullite pek benziyor ha Dil çıkaran ) tek amacı şimdiki amaçlarından birisiyle aynı, half-life'ı yaşatmak, adrenaline gamer'ı yaymak, birşeyler yapıp insanları eğlendirmek.. Türkiyenin ilk Half-life sitesi olmuş, hl ve ag turnuvaları düzenlemiş amatör ruhla profesyonel işler yapmış bir site.. Yıldırım yüksek tepelere düşer biliyorum.. Sivrilen, güzel olan şey göze batıyor.. O zamanda günümüzde olduğu gibi bu siteyi bölmeye uğraşan kansız insanlar varmış, ellerinden ne gelirse yapmışlar ve o zamanlar 34 yaşında olan Bulleman(Bülent) abimizi sonunda yıldırmayı başarmışlar.. Sonunda camia bölük pörçük olmuş ve hlmerkezi.com kapanmış.. HLMerkezi.com'un kapanmasıyla ortalığı gene bir sis kaplamış, sunucular kapanmış, turnuvalar düzenlenmez olmuş.. Half-Life/AG Camia ölmüş. 2.5 yıl boyunca Türkiyede ne half-life ne de ag sunucusu açılmış.. Gene günlerden bir gün birkaç kişi bir araya gelmiş, agyi acaba canlandırabilirmiyiz demişler, agmerkezinin tohumlarını attıklarının farkında olmadan Bulleman'a danışmışlar ve AGMerkezi.com adı altında sitemiz yeniden gün ışığına kavuşmuş, o sis kalkmış ve Half-Life/ AG Türkiyede canlanmaya başlamış.. (aradaki siteleri atladım =O ) işte o günden bu güne çok şeyler değişmiş, gelişmiş.. AG'nin altın çağında neler yapılmışsa daha güzelleri yeniden yapılmış AGMerkezi.com tarafından.. Değişmeyen tek şey varmış o da oyunun versiyonu.. Bir ütopya olarak kalmış acaba AG2 yazılır mı.. uğraşan yapan olurmu..

İşte Janek & Raticide ikilisiyle AGMerkezinin yolları bu noktada kesiÅŸmiÅŸ.. Sitemizin gizli tutulan çok büyük projelerinden birisi bu noktada hayata geçiyor.. HL2DM'nin pro modunu yazan kodçularla AGMerkezi yönetimi arasında haftalarca görüşmeler yapıldı. Verdikleri emeÄŸin karşılığında saygı ve destek bekleyen hl2dmpro'nun yapımcıları sitemizi gördükten sonra ÅŸu yorumu yaptı : " Bu inanılmaz, dünyada yaklaşık 150 agcinin halen ag oynadığını düşünüyorduk,burada yüzlercesi var". Half-Life 2 oyuncularımızı da gördükten ve sitemizin tarihçesini anlattıktan sonra iki taraf arasında karşılıklı saygı köprüsü kuruldu.. Uzun süre önce HL2dm Pro'nun yapımcılarına Adrenaline Gamer 2 Projemizden bahsettik, ilgiyle karşıladılar.. Steam'ın çıkartmış olduÄŸu [SDK editör] Source development kit kullanmayı bilen (bu program sıfırdan harita,model yapmaya, modifiye etmeye yarıyor) Kasrkin, Desert , Quadraxas arkadaÅŸlarımız sayesinde bu konuda onlara gerekli her türlü desteÄŸi verdik ve vermeye devam ediyoruz..(ayrıca bu arkadaÅŸlara gösterdikleri çabadan, sarfettikleri emekten dolayı çok büyük teÅŸekkür ediyoruz) Uzun lafın kısası Janek ve Raticide sürekli onlara köstek olanlar yerine destek veren bir topluluk gördüğü için her fikrimizi ilgiyle deÄŸerlendirdi, Janek ve Raticide'ın bizle tanışmadan önce baÅŸka bir projesi daha vardı HL2DMPRO'yu Valve firmasıyla görüşerek Steam'ın resmi oyunları arasına sokmak.. Malesef birkaç ay önce bu proje baÅŸarısız oldu Valve firmasıyla görüşen Janek & Raticide yazdıkları oyunun isminin orjinal half-life 2 deathmatch'a yakın olması sebep gösterilerek reddedildi, bunun üzerine janek & raticide tamamen Adrenaline Gamer 2 Projesine yoÄŸunlaÅŸtı.. HL2DM Pro ekibi BulliT'le görüşerek Adrenaline Gamer 2 ismini alıp alamayacaklarını sordu, BulliT memnuniyetle izin verdi ve Bu günlerde oyun AGMerkezi ekibininde büyük desteÄŸiyle çıkma aÅŸamasına geldi.. Nihayet yıllardır merak ettiÄŸimiz, düşündüğümüz, düşlediÄŸimiz, acaba çıkarsa nasıl olur neler olur dediÄŸimiz oyuna kavuÅŸacağız..Adrenaline Gamer 2'de Half-Life 2 Death Match Pro'ya ek bir çok özellik var öncelikle tanıtım videosunu size sunmak sonrasındada bu eklentilerden biraz bahsetmek istiyorum. Ama en önce sitemiz adına çok güzel bir geliÅŸmeyi sizlere duyurmak istiyorum agmerkezi olarak hepbirlikte ag,hl adına gerçekten çok güzel iÅŸler baÅŸardık ama bu yaptığımız iÅŸ sanırım en büyüğü, en güzeli.. Türkiyenin resmi hl modları sitesi AGMerkezi artık dünyada da tanınan Resmi bir HL modları sitesi oldu, aynı bir tolon network, fps banana gibi..  Dünya HL2DMPRO [AG2] resmi sitesiyle partner site olduk arkadaÅŸlar !!

Webspell, united-clans gibi dünyaca ünlü platformların yanında AGMerkezi..

Adrenaline Gamer 2 [HL2DMPRO] Tanıtım Videosu

[metacafe=400,345]/2285377/about_hl_dm_pro.swf
[/metacafe]

Elusive Adlı Oyuncunun HL2DMPro Üzerine Yaptığı Movement Videosu

[metacafe=400,345]/2235315/elusive.swf[/metacafe]

Sanırım Tanıtım videosunu izledikten sonra hepinizin biraz içiniz kıpırdadı bu ne ya.. diye, Adrenaline Gamer 2 başlığını gören oyuncunun aklına herhalde yeni pak yaptılar ag2 diyorlar, yeni harita yaptılar vb. şeyler gelebileceğini tahmin edebiliyorum. AG'den tamamen bağımsız bu yeni mod çok yakında yeni sitesi üzerinde ücretsiz olarak indirilebilir hale gelecek.. Gelişmeleri sitemizden vereceğiz arkadaşlar.

Ag nasıl half-life üzerine yapıldıysa Adrenaline Gamer 2 'de Half-Life 2 Death match üzerine yapılmış. Half-Life 2 çıktığında en büyük şikayetimiz gauss yok lj yok nerde bunny nerde hız ?? şeklide olmuştu.. Adrenaline Gamer 2'de Half-Life 2 üzerine Tau canon yani biricik gausumuz, , longjump, bunnyhop , wall jump eklenmiş.. burada ag oyuncularının yabancı olduğu tek kavram walljump, oda bir nevi movement güzelleştirici, hani bunny yaparken uçarken duvarlara çarparız takılırız ya, işte o anda zıplıyorsunuz ve duvardan duvara hızınız kesilmeden sekebiliyorsunuz..

Çoğunu iyi bildiğiniz oyun tiplerini kısaca açıklayacağım..

Free for all
Klasik ffa modu, gravity gun, crowbar, pistol, mp5 ve 2 granade ile spawn olursunuz

Team Deathmatch
Klasik TDM gravity gun, crowbar, pistol, mp5 ve 2 granade ile spawn olursunuz

Last Team Standing

Öldügünüzde Respawn olmazsınız.Bir takımdaki oyuncuların hepsi ölene kadar devam eder.Ayakta kalan takım kazanır. Tüm silahlarla longjump ve full armor ile başlarsınız ^^

Last Man Standing
Last team standingin ffa versiyonu, bildiÄŸiniz saÄŸ kalmaca iÅŸte...

Arena
Bildiğimiz Arenanın Tıpkısının Aynısı =)

Arcade
Tüm silahlar longjump ve full armorla doğarsınız hani bizim agde'arcade varya..

Tourney
Bir diger Duel modu, Arenadan farklı olarak round sayısı belirlidir. Modda Altın ve Gümüş Madalyalar vardır ve puanlama sistemi biraz daha değişiktir. (hs 3 puan, havada vurmak 4 puan, normal vurmak 1puan gibi)

Fugitive
Buna polis hırsız oyunu diyebiliriz . Oyunculardan biri Fugitive (kaçak ) diger tüm oyunculara karşı oynar (cops). Eger Coptan biri fugivitei öldürürsen bu sefer o kaçak olur ölen ise cop.Fugitive Cop öldürdügünde yüksek puan alırken cop fugivite öldürdügünde bir puan alır. Ben movementte kralım, 3-5 kişiye kafa tutar kaçarım diyorsanız bu mod sizin modunuz..

Instant gib
Tek vuruÅŸluk mod , pür dikkat gerektiriyor.Gravgun, crowbar, magnum, crossbow, gauss weapons ve longjump  ile doÄŸarsınız yani ag'ye ek birkaç silahla..

Capture the Flag
Bayrak Hırsızı !!!

Capture the Flag Arcade

Bayrak çalmaca ile arcade ilişkiye girmiş hali. Tüm silahlar full armor ve longjump ile spawn olursunuz, bayrağı çalmaya giderken sizi yolda kurulmuş satcheller bekliyor olabilir..

Domination
AG2 ile gelen yeni ve süper modlardan birisi.. Takımlar haritada belirlenen yere hakim olmaya calışıyorlar. Belirlenen bölgede fazla bulunan ve o bölgeyi düşmanlardan koruyan takım kazanıyor. Örneğin Stalkxte meydanın tam ortasında bir geniş bir çember var, burayı koruyan burada en fazla bulunan takım domniation'u kazanıyor, domniation modunda kısacası karşı takıma üstünlük sağlayacaksınız adı üstünde !!

Football
Bildiğimiz futbol desem inanır mısınız ? , hepimizin bayılarak oynayacağı eğlence dolu bu modda takımlar haritanın ordasındaki topu gauss ile vurup karşı takımın kalesine atmaya çalışıyorlar, tabii karşı takımda panter bir kaleci yoksa.. Kalecilerin görevi gravity gunla gelen topları yakalamak ve takım arkadaşlarına paslamak.. Takım ruhunun gerçekten yaşandığı pes-cm-ag-fifa karışımı mod Gülümseme

Warball
aha az önce anlattığımın yanına tüm silahları koyarsanız bu mod ortaya çıkıyor, hem dövüşüyorsunuz hem paslaşıp şut çekiyorsunuz..

Adrenaline Gamer 2'de yeni Silahlar

Gravity Gun : Objeleri çekmenize, fırlatmanıza yarıyan çok fonksiyonlu süpürge.. Bununla yerdeki armorları bile kendinize çekebiliyorsunuz.
Bayıltıcı zopa : levye gibi ama daha yavaş vuruyor, verdiği hasar fazla bide ışık çıkartıyor..
Taşşaklı Taramalı : mp5'in bir üst modeli, şarjörüne 30 mermi alıyor ama mermilerin verdiği hasar bomba niyetine de kara delik fırlatıyor. Anlaşılan honesta yeni oyuncak çıktı..
Swift.. : Oyunda Shift tuşuna basarak walk yapmak yerine limitli olarak depar atabiliyorsunuz, haldır huldur koşup bunnye hızlı başlıyabiliyorsunuz yani..
HeGrenade : El bombasında köklü değişiklikler oldu arkadaşlar, normalde neredeyse hiç kullanılmayan el bombası ag2'de güçlendirildi, patlama süresi kısaltıldı ve adeta zekice kullanınca çok tehlikeli olabilecek bir silah haline getirildi

Oyunda en büyük kolaylıklardan birisi yeni menüler..

Komut menüsü , Friendly fire, weapon stray, vote map, time limit ve oyun tipi ayarlarının yapıldıgı yer.Vote sistemi cok kolay. secip submit diyorsunuz ve oyuncuların ekranına oylama panelleri cıkıyor.

Arena oynuyorsunuz sunucuda -32- kişi var, öldünüz ne yapcaksınız, alt tab yapıp msne bakarsanız ses gider, bekleseniz sıra gelecek gibi değil.. İşte AG2 de oyun içi web tarayıcısı var tek bir tuşla bunu aktif ederek Arkada oynanan arenayı izleyip sıranın size gelmesini beklerken internette gezinme keyfine varabiliyorsunuz...

Config bulamadım aman napcam nerden bulcam derdine son, oyun kendi confiğinizi hazırlamanız için size özel bir menü sunuyor.. bir defa kaydediyorsunuz ve config derdine son..

Kişisel ayarlarınızı çok rahat yapabiliyorsunuz, onlarca crosshair arasından her silaha ayrı crosshair dahi seçebiliyorsunuz..

İyi güzelde benim sistemim bunu kaldırmaz..
Nah kaldırmaz, oyun çok güzel ve yüksek çözünürlükte grafiklere sahip olmasına rağmen fps'nin oyuncular için olan önemi düşünülmüş oyunda directx seviyesini düşürerek (çok çok yüksek çözünürlükten feragat edip çok yüksek çözünürlüğe düşürerek =) ) fpsnizi uçurabiliyorsunuz ve Normal AG'de 100 fps alan herkes AG2 de bu yöntemle 120+ fps alabiliyor ki 100den sonrası oyuncuya yetiyor da artıyor.. Zaten dual core bilgisayarı olan fpsyi 400'e quad core olan 1000'e vurduruyor buda fuzuli Dil çıkaran

Saat 7 olmuÅŸ benim yatmam lazım yarın dershane var Dil çıkaran  sizler için oyun içinden ss hazırladım iÅŸte silahlar ve haritalar..

Herşeyimiz stalkyard Gülümseme

Şıvatkan - Crossfair..

Boot camp'teki Truck ne olmuş böyle ? Crossbow kızgın demir mi fırlatıyor ?

Capture flag sevenlere bayrak saten kumaştan.. Gauss can yakıyor.

Datacore (bilgi çekirdeği nin çekirdeğinin çekirdeğinin sıvısı) ve taşşaklı taramalı..

Füze gelişmiş..

Herkesin merak ettiği gravity gunla topu yakalamış gole gidiyor.. Futbol modu için özel harita pg_stadium..

Lost village olmadan olmazdı herhalde, el bombası olmuş atom bombası..

Stalkx'te dokuma kilimler türk motifi halılar ayağınızın altına serilmiş.. mp5'e bak be !!

6patlar manyagh.. Stalkxte walljump ondan manyak..

Quake severlere müjde.. AG'yi quake haritalarında oynayabileceksiniz..

HLDM severlere crossfair, telsizler üst düzey..

Rokstanski arkadaşımıza bu haberi hazırlamamda ve daha bir çok şeyi yapmamda bana yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum. AGMerkezine gönül desteği için, AGMerkezi yönetimine böylesine büyük bir projenin başını çektiği için teşekkür ediyoruz..

Oyun tester'larından olduğum için oyunu uzun süre soluksuz oynadım.. AG'den daha hızlı ötesi varmı ki ? Attığınız rpg ile yarışabiliyorsunuz stalkx'te, yerdeki jileti 100/100 oyuncunun boğazına fırlatarak cesedi yerde sürükleyebiliyorsunuz, vurduğunuz her nesne oynuyor herşey çok farklı, büyüleciyi bir atmosfer AG2'de sizi bekliyor.. Oyunla ilgili bütün soru, öneri ve görüşlerinizi bu başlıkta paylaşabilirsiniz..

www.hl2dmpro.com  & www.agmerkezi.com
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2009, 23:17:36 Gönderen: ExperT » Logged

s1LenceR
Acemi Oyuncu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2009, 16:19:58 »

WOW harbiden güzelmiş peki ne zmana tamamlanır bu ayrıca emeği gecenlerede tşkrlr
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2009, 17:27:18 »

hoÅŸgeldin ali oyunun yazımı 2 hafta önce bitti, yeni sitesi hazırlanıyor ag2'nin ÅŸu anda oyun için datacore stalkx stalkyard bootcamp haritaları source yani yüksek grafiÄŸe çevrildi bazı haritaların yapımına agmdeki arkadaÅŸlarımızda katıldı..  Oyun çıkmak üzere yani birkaç hata giderilecek, 4-5 saniyelik oyun açılışı (intro) videosu yapılacak backsplash(yeni ag2 konsolu arka planı) yapılacak sonra yayınlanacak çok az kaldı ama yazanlarla görüşmeden kesin birÅŸey söylemek doÄŸru olmaz genede en erken 2 en geç 3-4 hafta diyorum ben.
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2009, 19:27:15 Gönderen: ExperT » Logged

BlueMartini
Oyun Adamı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2009, 18:50:53 »

Türkiye'de online gaming adına bu günleri de gördük. Mutluyum  Gülümseme Adrenaline Gamer belki çoÄŸu oyuncu için eskimiÅŸ, modası geçmiÅŸ bir oyun olabilir veya bilmeyen biri grafiklerini gördüğünde bu ne lan diyip yüz çevirebilir. tabii oyundaki heyecanı bilmediklerinden böyle düşünmeleri doÄŸal. ama HL'yi çıktığı günden bu yana hayatlarının belli bir kesiminde oynamış veya hala oynamakta olanlar adrenaline gamer mod'unun ne kadar önemli olduÄŸunu bilirler. ve ÅŸimdi de Half-Life 2 grafik motoru temelli ve half-life 2 editlenerek bir çok yeni fonksiyon, özellik, mod kazandırılmış hali olan Adrenaline Gamer 2 yolda. bu bizi bir 10 sene daha idare eder Gülümseme Emek vermiÅŸ yönetici ekibimize ve günlerce uykusuz kalıp bu iÅŸlerle uÄŸraÅŸan Expert'e teÅŸekkürler. bekleyin arkadaÅŸlar, beklediÄŸinize deÄŸecektir temin ederim. videolardan ve oyun içi görüntülerden de anlaşılıyor zaten  Gülümseme türkiye online gaming camiasına ve tüm oyunculara hayırlı olsun.

-Lab0uM-
Oyun Adamı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 13 Ocak 2009, 18:57:19 »

Ag2 oyununu merakla bekliyorum.Evde uğraşıyodun cantuğ bize göstermiştin o oyun bu olsa gerek Göz kırpan Oyunun grafikleri güzel ve ag1'den modern bir oyun olmuş. :)Cantuğ seni ayrıca kutluyorum çok uğraştın. Bu iş için emeğin büyük..
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2009, 19:01:55 Gönderen: -Lab0uM- » Logged

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : 13 Ocak 2009, 19:08:37 »

CantuÄŸ cantuÄŸ yazmayın abi bu iÅŸleri sadece ben yapmadım metni hazırladım ve sunumu yaptım ben, çok büyük bir gönül desteÄŸi var yönetimdeki herkesten üyelerimize kadar.. Ali abi bu iÅŸin başını üstün fikirleriyle çekti.. Eray über ingilizcesiyle yazışmalarda iletiÅŸimde yardımcı oldu, Roksi(ÅŸafak) oyunu araÅŸtırdı valve firmasına mailler attı, l0cksimit sigorta iÅŸlemlerini yaptı bize yeni kapılar açtı.. Bir çok ag oyuncusu önerilerde bulundu.. Modelcilerimiz haritacılarımız bize çok destek oldu, evet uÄŸraÅŸtık, çok uÄŸraÅŸtık ama deÄŸdi ve bunu agmerkezi için yaptık.. AG Oynayan herkesin desteÄŸini bekliyoruz arkadaÅŸlar Adrenaline Gamer 2 Half-Life 2 üzerine kurulabilecek ve Half-life 2 sadece 5$.. yani bu oyunu oynayabilmek için sadece 5$'a gidip half-life 2 almanız gerekecek.. Oyun yayınlandığı gün  2 tane sunucusunu açacağız ama biliyorsunuz ki oyuncular olmadan sunucular anlamsız, gerçekten herÅŸeyiyle mükemmel AG2'yi AGM camiasının tümüyle, hepberaber oynamak istiyoruz.. lütfen oyun almak konusunda soÄŸuk davranmayın 5 cips parası 5$. DesteÄŸinizi bekliyoruz bu çok önemli, AG planethlden dünyaya yayıldıysa AG2 AGMerkezinden dünyaya yayılmalı...  AG 2yi Türkiyeye getirenler deÄŸil AG2'yi Türkiyeden dünyaya yayanlar olalım.. Biz sizleri steam oyuncusu yapmak konusunda son ama en büyük adımımızı attık, artık adım atma sırası sizde.. Kartım yok diyen herkese yöneticilerimiz yardımcı olacak arkadaÅŸlar.
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2009, 19:50:57 Gönderen: ExperT » Logged

KıNacH>>
ProGamer

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 13 Ocak 2009, 19:40:42 »

Yılbaşında gösterdiÄŸin oyun bu Gerçekten görüntüsüyle effeckleriyle resmen insanı etkiliyor içine çekiyor. Çok deÄŸiÅŸiklikler olmuÅŸ  baya bi geliÅŸmiÅŸ  stalkx taÅŸtandı Gülümseme hepinizin emeÄŸine saÄŸlık  Åžahsen bu oyunu oynamak için can atıyorum.  Ne kadar 6.3 ü çok sevsemde bunuda 6.3 kadar oynayacağım hafta sonu bana alalım bu oyunu CantuÄŸ. Dünyada da resmi platform olmuÅŸuz way be Süpersiniz ya..
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2009, 19:45:40 Gönderen: KıNacH>> » Logged

yok
PnkRck
Takım Faq
Oyun Kralı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 13 Ocak 2009, 20:05:27 »

Söylentilere göre çok güzel bi oyunmuş. Madem öle ise hemen bizde oynuyalım ^^
Emeğinize sağlık
DisaSteR
Admin
Oyun Adamı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 13 Ocak 2009, 20:16:38 »

Ag nin modası geçti zaten.İyi oldu , kan oldu, can oldu ag2  Sırıtan

| 
Desert
Aşmış Oyuncu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 13 Ocak 2009, 20:52:29 »

Merhaba arkadaÅŸlar,
Adrenaline Gamer, Half-Life için yapılan en iyi modlardan biri , bazı arkadaşlarımızın bunu Source motoru ile harmanlaması çok ama çok güzel olmuş.Ben bunun için map yapımında yardımcı olacağım fakat gerek Adrenaline Gamer 2 yapımcılarının meşgul olması gerekse sadece Agmerkezi.com olarak destek çıkmamız bizim işimizi biraz daha zorlaştırıyor.Harita ve model bilgisi iyi olan arkadaşlara ihtiyacımız var, hem kendimizi geliştiriyoruz hemde dünyaca tanınan bir modda kendi adımız geçiyor.Bu muhteşem birşey.Herşeyin üstünden tek başımıza gelmemiz mümkün değil, her türlü konuda yardımlarınız gerekiyor.Ayrıca bir Intro videosu yapılacak.Bunun içinde grafiker arkadaşlara ihtiyacımız var.

Expert'la tanışana kadar bende bir oyuncuydum, her zaman ortaya bir ürün koymak veya yardım etmek isterdim , işte bu şimdi Agmerkezi.com sayesinde gerçek oluyor.

Lütfen desteklerinizi esirgemeyin.
http://www.agmerkezi.com
http://www.hl2dmpro.com
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2009, 20:57:42 Gönderen: Desert » Logged

BaDBoY
Oyun Aşığı
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : 13 Ocak 2009, 21:07:57 »

Helal olsun abılerım mıllet daha 6.3tden 6.6ya 3-4 oyuncu gecırdım dıye sevınıp ucarken sız turkıyeye ag2 yı getırmıssınız cok buyuk bı gelısme bu

Gordon_zxx
AG2 GeliÅŸtirme Ekibi
Oyun Aşığı
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 13 Ocak 2009, 21:49:03 »

arkadaşlar herkeze merhaba bende sevindim bu konuya öncelikle bu işte emek vermiş kardeşlerimize saygı ve sevinç duyuyorum.Kolay bi iş değil hakkaten emek ve sabır istiyen bir iş eğer kabul görünülürse bende ekibe katılmak istiyorum benimde kendime göre icadlarım var ..
                 Desert arkadaşımızın çağırmasıyla bende ekibe gelmek istiyorum .oyun güzel hemde çok güzel tam profesyonel iÅŸi map yapımına karşı olan ilgim büyük eÄŸer kabul ederseniz  benim de bu çorbada tuzum olsun

Saygılar...
Desert
Aşmış Oyuncu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 13 Ocak 2009, 21:57:01 »

arkadaşlar herkeze merhaba bende sevindim bu konuya öncelikle bu işte emek vermiş kardeşlerimize saygı ve sevinç duyuyorum.Kolay bi iş değil hakkaten emek ve sabır istiyen bir iş eğer kabul görünülürse bende ekibe katılmak istiyorum benimde kendime göre icadlarım var ..
                 Desert arkadaşımızın çağırmasıyla bende ekibe gelmek istiyorum .oyun güzel hemde çok güzel tam profesyonel iÅŸi map yapımına karşı olan ilgim büyük eÄŸer kabul ederseniz  benim de bu çorbada tuzum olsun

Saygılar...

Seni aramızda görmekten büyük mutluluk duydum Gordon_zxx,
Yardım etmek isteyen herkese kapımız açıktır.
Teşekkürler.

LECTER
Şeref Üyesi
Oyun Bağımlısı...
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : 13 Ocak 2009, 22:38:18 »

Selam arkadaÅŸlar öncelikle dünya üzerinde tek yetkili organizasyon olan bütün iÅŸlemlerin yasal olarak düzenlendiÄŸi bir platformun parçası olmuÅŸ bulunuyoruz kuruluÅŸumuzdan bu yana verdiÄŸimiz emeklerin karşılığını fazlasıyla alıyoruz kolay bir olay deÄŸildir agmerkezi artık Half life'ın sunucu site forum model harita takım desteÄŸinden öte yapılacak ve yapılan yeni modlarınada desteÄŸini vermiÅŸtir adrenaline gamer 2 yi Türkiyeye getirmekten öte bütün dünyada oynanılacak olan bu oyuna kurulum yapım aÅŸamasında destek vermektedir buda  ag2 yi türkiyeye getirmekten öte oluÅŸumunda pay sahibi olmak demektir bu olay  bütün türk oyuncuları ve  çevreleri açısından çok büyük bir adımdır artık dünde olduÄŸu gibi sadece Türkiyede evsahipliÄŸinden öteye dünyaya açılmış bulunuyoruz bir çok yabancı takım oyuncu ileride serverlerimizden yararlanıcak yakın bir zamanda agmerkezi'ni ingilizce almanca ve fransızca olarakda yayına sokmayı planlıyoruz ciddiyet ve sorumlulukla nerelerde olduÄŸumuzun bilinciyle Türkiyede olduÄŸu gibi dünya üzerindede saygın bir yer edinmek Half Life  ve modlarının ilerlemesinde pay sahibi olmakdır hedefimiz ve bu yolda hızla ilerlemekteyiz.
Bu ortaklık Türkiyede yapılan bir ilktir dünya üzerinde Half Life gibi gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak görülen oluşuma türk oyun severlerde artık katkı yapacak oluşumunda pay sahibi olacaktır bu oluşum içerisinde öncelikle yabancı dil olarak bizlere arkadaşlarımıza yardımcı olacak insanların varlığı bizim için önemlidir özellikler agmerkezi'nin diğer dillerdeki arayüzünün oluşumunda büyük katkıları olacağını düşünmekteyim burada sizlerle sadece kısa vadedeki planlarımızı paylaşıyoruz uzun vadede ise her zaman dediğim gibi siz hayallerinizi söyleyin biz gerçekleştirelim dedik gerçekleştirmeye devam edeceğiz emin olabilirsiniz.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız agmerkezinin kuruluş hikayesini fazla bilmezler 1 tek sunucu ile bu yola başlamıştık ilk günden bu yana beni yakından tanıyan arkadaşlarımız yönetici grubumuz bilirki her zaman hedefi yüksek tuttum kısa dönemde 1 ile 3 sene arasında half life denilince türkiyede akıllara gelen ilk site olmaktı planımız ve bunu çoktan başarmış bulunuyoruz artık yeni hedef ve vizyonla kendine güvenen yaptıklarının ve yapacaklarının farkında olan saygı gören bir platforum olarak daha emin adımlarla ilerlemekteyiz bazılarının hayal olarak gördüğü bizimse gerçeklerimiz olan bir çok ilke imza attık atmayada devam edeceğiz.Sizlerden ricam artık Türkiyeden öte dünya üzerinde büyük bir oyuncu kitlesi agmerkezini ziyaret edecek sunucularından sitesinden faydalanacaktır artık konumumuzun yerimizim farkında olarak hareket etmemizdir.Agmerkezi ag2 yi sadece Türkiyeye getirmenin yanında ag2nin yapılışındada pay sahibi oluyor bütün emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum sizlerin sayesinde bu noktalara geldik ve dahada iyilerini sizlerle buluşturacağız .

Bütün Türk oyun camiasına oyuncularına hayırlı olsun artık Half Life modlarına ve diÄŸer oyunlara yapım aÅŸamasında en temelinde katkıda bulunan yönlendiren destek veren  dünya üzerinde resmiyeti tanınan saygı gören  bir kurumuz

Her zaman dediÄŸim gibi siz hayal edin biz gerçekleÅŸtirelim  
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2009, 22:40:28 Gönderen: LECTER » Logged

Ey Türk Muhtaç OlduÄŸun Kudret Damarlarindaki Asil Kanda Mevcuttur ! 
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : 13 Ocak 2009, 22:54:27 »

Benim destanın özetini çıkartmışsın ali abi Gülümseme

Mehmet arkadaşımızda bugün ekibimize katıldı arkadaşlar, kendisinin ilginç bir yeteneği var haritaları tümüyle bileştirerek devasal haritalar yapabiliyor Gülümseme Killbox_bootcamp_stalkx'i bileştirmiş, onunda çalışmalarını en kısa zamanda yayınlayacağız, hepinizin desteğini bekliyoruz bende AG2 Geliştirme takımında yer almak istiyorum ve bu işi ciddiye alacağım diyen herkes ekibimize katılabilir.

Sayfa: [1] 2 3 4
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Template by Megamoose (WonderForum.com)
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.461 Saniyede 15 Sorgu ile OluÅŸturuldu