Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: 7. HLCCL Turnuvası 5. Hafta Maçları  (Okunma Sayısı 2796 defa)
ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 20 Mart 2009, 08:08:59 »

Merhaba ArkadaÅŸlar ,

5. Haftayı geride bıraktık. Güzel bir haftasonu geçirdiğimizi düşünüyorum.Tüm takımları kutluyorum ilerideki maçlarda başarılar diliyorum. İşte Haftanın En'leri ;

En Çok Adam Vuran : L0cksmiTh  [ 155 ]
En Az Ölen : Fabian [ 32 ]
En Çok Adam Vuran Klan : NRS [ 519 ]
En Az Ölen Klan : NRS [ 218 ]

.. ve haftanın en değerli oyuncusu
: FABİAN

5. Hafta'da bir ilk.. Tüm En'leri toplayan NRS Takımı bu hafta iyi bir grafik çizerek haftanın en değerli oyuncusunu da bünyesinden çıkarmıştır. NRS Takımını tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Not : Haftanın En değerli oyuncusunu Kaç adam vurduğu ve vurulduğu çıkarılarak hesaplanmıştır.

{xen1zm} - New Order of Light

Stalkyard

Snark_Pit

Maç Hakkında :
Stalkyard haritasında ljde doğan Expert içeriyi ölmeden uzun süre tuttu, içeride vurduğu oyuncular dışarıda belli noktaları tutmuş xenler tarafından spawnkillle öldürüldü. Başta direnen nol takımı 10. dakikadan sonra oyundan düştü ve aradaki fark açıldı. Snark_pit haritasında start atılır atılmaz aşağıya yerleşen xenlileri noller maç boyu yerinden edemedi, Punkr0ck'un paketleri xen takımının fark atmasına engel oldu. Kardeşlik ve eğlence içinde geçen maçtan xen takımı 3 puan alarak ayrıldı.

[Dark Deception] - Riders on the Storm

Stalkyard

Stalkx

Maç Hakkında : Stalkyard haritasında dd etkili bir oyun sergiledi. Başlarda başa baş mücadele vardı fakat pierrot'un etkili oyunu takımını galibiyete ulaştırdı. Stalkx haritasında yine dd'nin yıldızı pierrot sahnedeydi. RoS takımı stalkx haritasında etkili olmasına rağmen dd'nin üstünlüğünü bozamayınca sahadan 2-0 yenik ayrıldılar. dd takımını kutluyorum. İki takımada başarılar.

[No Retreat No Surrender] - Ky MC

Stalkx

Rapidcore

Maç Hakkında
: NRS Takımı ilk defa Honest'siz bir maçta sahne aldı.Stalkx haritasında SpawnKill yapan SeLectivE ve Fabian oyuna ağırlığını koydu.Stalkx haritasında L0cksmiTh ve Myers Lag sorunları nedeniyle bir hayli zorlandı. Rapidcore haritasında erkenden içeriyi alan NRS takımı peş peşe fraglarla arayı açtı. Zaman zaman içeriyi kaptıran NRS takımı rapidcore haritasında ağırlığını ortaya koydu ve sonuca ulaştı. NRS takımı maçı 2-0 kazandı. İki takımıda tebrik ediyorum.
[Unrivalled] - [Matrix]

Stalkx

Stalkyard

Maç Hakkında : Stalkx haritasında başa baş geçen mücadelede H@YD@R yine farkını ortaya koydu.Rakipsiz'inde katkısı ile stalkx haritasında galip gelmeyi başardı. Delicocuk'un çabası stalkx haritasını kazanmaya yetmedi.Stalkyard haritasında yine H@YD@R takımını sırtlayan isim. Çok iyi bir oyun çıkaran H@YD@R takımına rahat bir galibiyet kazandırdı. UnV Takımı kutluyorum. İki takımada başarılar diliyorum.

No Comment ! - Fast and quietus

Stalkyard

Gasworks

Maç Hakkında : Stalkyard haritasında Katzinsky ve Disasterin iyi oyunu , Nc takımının en büyük kozu Papaz'ın kötü oyunuyla iyi bir galibiyet aldı. Gasworks haritasında Faq takımını yine sırtlayan aynı isim oldu. Faq takımı turnuvada iyi bir grafik çizen Nc takımı karşısında çok önemli bir galibiyet aldı. Şampiyonluk yarışında rakiplerini yalnız bırakmayacağını gösterdi.

Brothers of Team - More Adrenaline

Maç Hakkında : mA takımı turnuvadan diskalifiye olduğundan dolayı bt takımı maçı hükmen kazanmıştır.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2009, 16:46:39 Gönderen: L0cksmiTh » Kayıtlı

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Raptelan
Oyun Manyağı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2009, 08:16:24 »

guzel maç olmuş. tebrikler xen

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2009, 08:18:52 »

en keyif aldığım turnuva maçlarından birisiydi, Snark pitte 20 ye 5 gibi bi frağım vardı taa ki Cebi :  Solucan atın asagi beylerrrrrr yazana kadar, sonrasında gülmekten oynayamadım..

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
cebi
Takım Ft
Acemi Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

cebi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2009, 08:22:49 »

Kahkaha:D olum makarasına öle söledim inanmıo kımse:D güzel mactı

cebi..
Erozbey
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 20 Mart 2009, 08:38:25 »

Kahkaha:D olum makarasına öle söledim inanmıo kımse:D güzel mactı

Raptelan
Oyun Manyağı
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 20 Mart 2009, 15:07:08 »

en keyif aldığım turnuva maçlarından birisiydi, Snark pitte 20 ye 5 gibi bi frağım vardı taa ki Cebi :  Solucan atın asagi beylerrrrrr yazana kadar, sonrasında gülmekten oynayamadım..
hahahah Kahkaha Kahkaha Sırıtan solucan oda guzelmiÅŸ  Kahkaha Kahkaha

PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2009, 15:07:57 »

Abi harika maçtı vallahi çok eğlendim. Cantuğun dediği gibi cebinin o lafı beni de bitirdi. GülümsemeGülümseme
Tebrikler
ShareX
Sharex
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 20 Mart 2009, 15:57:46 »

Tebrikler.
_rakbu_
Takım Usta
Game Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

AGMerkezi EÄŸlendirir Herkesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2009, 16:17:11 »

tebrıkler (xen) Sırıtan

_RaKbu_
Fabian
Takım Fp
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 20 Mart 2009, 21:34:57 »

...medi, Punkr0ck'un paketleri xen takımının fark atmasına engel oldu. Kardeşlik ve eğlence ...

ne pakediymiÅŸ o  Ney

Aşkımın şiddetinden koptu gönlün freni!..
Doktor beni sanıyor hâlâ şizofreni!..
Üsküdar taburculuk hasretiyle derinden
Kalbimi hoplatıyor Bakırköy'ün treni!..
Ta uzaktan Marmara aşkla çekiyor beni
Hayretle karşılarım beni deli göreni
Taburcu olmak için kullanmalı dümeni
Aşkımın şiddetinden koptu gönlün freni
pSEKOpat
ProGamer
Çevrimdışı Çevrimdışı

pSEKOpat a.k.a # >> omg :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 20 Mart 2009, 21:54:53 »

...medi, Punkr0ck'un paketleri xen takımının fark atmasına engel oldu. Kardeşlik ve eğlence ...

ne pakediymiÅŸ o  Ney

c4 sanırsam  Kahkaha

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2009, 22:10:28 »

cıx telsiz

BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 23 Mart 2009, 01:04:46 »

yüksek ping ve loss oranına rağmen l0ck iyi frag yapmış.

kazanan takımları tebrik ederim, kaybedenlere de diğer maçlarında bol şans

Altını şer,incisi ker
Erozbey
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 23 Mart 2009, 11:38:53 »

ne pakediymiÅŸ o  Ney

PnkRck
Takım DD
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 23 Mart 2009, 12:59:59 »

ne pakediymiÅŸ o  Ney

Siz anlamazsınız..
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.298 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu