Merhaba ArkadaÅŸlar ,
5. Haftayı geride bıraktık. Güzel bir haftasonu geçirdiğimizi düşünüyorum.Tüm takımları kutluyorum ilerideki maçlarda başarılar diliyorum. İşte Haftanın En'leri ;
En Çok Adam Vuran : L0cksmiTh [ 155 ]
En Az Ölen : Fabian [ 32 ]
En Çok Adam Vuran Klan : NRS [ 519 ]
En Az Ölen Klan : NRS [ 218 ]
.. ve haftanın en değerli oyuncusu :
FABİAN5. Hafta'da bir ilk.. Tüm En'leri toplayan NRS Takımı bu hafta iyi bir grafik çizerek haftanın en değerli oyuncusunu da bünyesinden çıkarmıştır. NRS Takımını tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
Not : Haftanın En değerli oyuncusunu Kaç adam vurduğu ve vurulduğu çıkarılarak hesaplanmıştır. {xen1zm} - New Order of Light
Stalkyard
Snark_Pit
Maç Hakkında : Stalkyard haritasında ljde doğan Expert içeriyi ölmeden uzun süre tuttu, içeride vurduğu oyuncular dışarıda belli noktaları tutmuş xenler tarafından spawnkillle öldürüldü. Başta direnen nol takımı 10. dakikadan sonra oyundan düştü ve aradaki fark açıldı. Snark_pit haritasında start atılır atılmaz aşağıya yerleşen xenlileri noller maç boyu yerinden edemedi, Punkr0ck'un paketleri xen takımının fark atmasına engel oldu. Kardeşlik ve eğlence içinde geçen maçtan xen takımı 3 puan alarak ayrıldı.
[Dark Deception] - Riders on the Storm
Stalkyard

Stalkx
Maç Hakkında : Stalkyard haritasında dd etkili bir oyun sergiledi. Başlarda başa baş mücadele vardı fakat pierrot'un etkili oyunu takımını galibiyete ulaştırdı. Stalkx haritasında yine dd'nin yıldızı pierrot sahnedeydi. RoS takımı stalkx haritasında etkili olmasına rağmen dd'nin üstünlüğünü bozamayınca sahadan 2-0 yenik ayrıldılar. dd takımını kutluyorum. İki takımada başarılar.
[No Retreat No Surrender] - Ky MC
Stalkx

Rapidcore

Maç Hakkında : NRS Takımı ilk defa Honest'siz bir maçta sahne aldı.Stalkx haritasında SpawnKill yapan SeLectivE ve Fabian oyuna ağırlığını koydu.Stalkx haritasında L0cksmiTh ve Myers Lag sorunları nedeniyle bir hayli zorlandı. Rapidcore haritasında erkenden içeriyi alan NRS takımı peş peşe fraglarla arayı açtı. Zaman zaman içeriyi kaptıran NRS takımı rapidcore haritasında ağırlığını ortaya koydu ve sonuca ulaştı. NRS takımı maçı 2-0 kazandı. İki takımıda tebrik ediyorum.
[Unrivalled] - [Matrix]
Stalkx

Stalkyard
Maç Hakkında : Stalkx haritasında başa baş geçen mücadelede H@YD@R yine farkını ortaya koydu.Rakipsiz'inde katkısı ile stalkx haritasında galip gelmeyi başardı. Delicocuk'un çabası stalkx haritasını kazanmaya yetmedi.Stalkyard haritasında yine H@YD@R takımını sırtlayan isim. Çok iyi bir oyun çıkaran H@YD@R takımına rahat bir galibiyet kazandırdı. UnV Takımı kutluyorum. İki takımada başarılar diliyorum.
No Comment ! - Fast and quietus
Stalkyard

Gasworks
Maç Hakkında : Stalkyard haritasında Katzinsky ve Disasterin iyi oyunu , Nc takımının en büyük kozu Papaz'ın kötü oyunuyla iyi bir galibiyet aldı. Gasworks haritasında Faq takımını yine sırtlayan aynı isim oldu. Faq takımı turnuvada iyi bir grafik çizen Nc takımı karşısında çok önemli bir galibiyet aldı. Şampiyonluk yarışında rakiplerini yalnız bırakmayacağını gösterdi.
Brothers of Team - More Adrenaline
Maç Hakkında : mA takımı turnuvadan diskalifiye olduğundan dolayı bt takımı maçı hükmen kazanmıştır.