2.Hafta maçları tamamlanmıştır. Keyif ve süpriz dolu bir 2. haftayı tamamladık. 2. Haftanın EN'leri Şunlardır ;
En Çok Adam Vuran : XenophobiA [ 152 ]
En Az Ölen : XenophobiA [ 17 ]
En Çok Adam Vuran Klan : Xen [ 508 ]
En Az Ölen Klan : Nc [ 147 ]
.. ve haftanın en değerli oyuncusu : XENOPHOBİA
Ayrıca Nc Takımını kutluyorum. Sadece En Çok Adam Vuran Klan bölümünü Xen ' e kaptırdılar. Oda 3 farkla , [ 505 ] Tebrikler.Not : Haftanın En değerli oyuncusunu Kaç adam vurduğu ve vurulduğu çıkarılarak hesaplanmıştır. [No Retreat No Surrender] - More Adrenaline
Endcamp

Stalkyard
Maç Hakkında: mA takımı maçını 3on3 oynamayı seçti.Endcamp haritasında başlayan maç başlarda berabere gitti, d0zer'in etkili oyunuyla öne geçen mA takımı sonlara doğru farkı açtı. 3 oyuncunun kafede yan yana oynamasınında verdiği rahatlıkla, Stalkyard haritasında lugh'un dışarıyı d0zer'in içeriyi etkili şekilde tutmasıyla mA takımı maçı 2 - 0 kazandı, tartışmasız ve seviyeli bir maç oldu. İki takımıda tebrik ediyorum.
{xen1zm} - Brothers of Team
Endcamp

Rapidcore
Maç Hakkında : Endcampte knave ve nokamlass'ın spawnkilleri, rapidcore'da advenin armorları etkili biçimde tutması xen takımına 2 puanı getirdi.
Nc | No comment ! - Riders on the Storm
Homeworld

Stalkyard
Maç Hakkında : Yard haritasında Nc klanının anlasmalı olarak bölgeleri paylasmaları ve kısa zamanda yer edinmeleri sayesinde büyük bi üstünlük gösterdiler Xenophobia(cem) arkadasımızın iceriyi iyi tutması ve spawnkilleri Papaz ında dısarıda bowla gösterdigi basarı RoS u oyundan bezdirdi Lumiere, m0nst3r nekadar cabalasada Nc 2 maptede üstünlükle kazanmayı bildi...
[Dark Deception] - New Order of Light
Stalkyard

Stalkx

Maç Yorumu : dd Takımı Stalkyard Haritasında pierrot ' un etkili oyunu ve içeriyi iyi tutması aynı zamanda BlueMarti'ni nin dışarda etkili bir oyun sergilemesi dd takımına stalkyard haritasında galibiyet getirdi. Stalkx haritasında yine sahnede pierrot vardı. Takım oyununu çok iyi bir şekilde oyuna yansıtan dd takımı galip gelmeyi başardı. Her iki takımı'da kutluyorum.
[Unrivalled] - Fast and quietus
Snark_Pit

Datacore

Maç Hakkında : Bambaki'nin etkili oyununa karşı koyamayacan UnV takımı maçtan 2-0 mağlup ayrılmıştır.
Ky MC - [Matrix]
Stalkx

Stalkyard
Maç Hakkında : Stalkx haritasında son derece çekişmeli ve başa baş giden mücadeleyi Ky takımı kazanmıştır. Son 1 dk. kala matrix takımı 4 farklı üstünlük ile son sn. lere girerken , Chem galibiyete izin vermedi. Son 1 dk. ' da ki etkili oyunu ile takımına stalkx haritasındaki galibiyeti getirdi. 1.ve2. hafta'nın en çekişmeli maçı olarak bu maçı seçebiliriz. Stalkyard haritasında matrix takımının içeriyi almasıyla çok rahat bir galibiyet aldı. Chem burda'da etkili bir rol oynayıp takımına rahat bir galibiyet kazandırmayı bildi. Her iki takımıda kutluyorum.