WiLdNesS
Admin
ProGamer
dd is back...
|
 |
« : 14 Kasım 2007, 21:34:24 » |
|
arkadaşlar bileniniz warmı bu mapteki gizli yere girişi? biraz baktımda aslında bayabi gizli yer war o mapte.. benm istedğim en alttaki siyah odaya girmek. ordan çıktıktan sonra uçuyoruz.. bilen warmı??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xxberatxx
|
 |
« Yanıtla #1 : 14 Kasım 2007, 21:40:49 » |
|
bende bilmek istiorum.Ama oraya giren olmadı galiba  sen en iyisi baska eller oyna  hl CoMelY AG[sKr]c0mEly
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WiLdNesS
Admin
ProGamer
dd is back...
|
 |
« Yanıtla #2 : 14 Kasım 2007, 21:42:05 » |
|
az önce oyandık... adı neydı yaaaa  nicki hatırlayamadım ama adam giriyordu kaç kere.. çıkınca meydanda uçuyodu hatta. millet hile war falan dio 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lopeste
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2007, 15:39:32 » |
|
ben girebiliorumm zauhuzahu  çok zor gırmesı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
symphony
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Kasım 2007, 08:28:16 » |
|
oraya girmek basit ama ordan cıkınca teleport olursanız ucma kalkıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cred
Takım xen
Oyun Bağımlısı...
{xen1zm}
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Kasım 2007, 16:20:40 » |
|
cok basit girmek en alttaki tümsek gii gozuken bow hp odasından hp'nın ordaki basmaga egilerek giriyorsunuz bir geçitten gidiyor ve bir odaya cıkıyorsunuz daha sonra karsınıza 3 teleport cıkacak teleportun arkasındaki duvara +use yapıp acıyorsunuz duvarı ve boşulga atlıyorsunuz teleportun arkasına sonra içerdesiniz 
|
|
|
|
|
|
Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise, Fransa'da ise 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise, İnsan hakları üst seviyede, Dinsizlik hat safhada. Türkiye'de 7 bin saglik kurumu...70 bin cami, İnsan
|
|
|
|
|
Cred
Takım xen
Oyun Bağımlısı...
{xen1zm}
|
 |
« Yanıtla #9 : 28 Kasım 2007, 12:42:22 » |
|
rica ederim zamanında dötümüz terledi mapı çözmek için bilmediğimiz yer'de kalmadı Hitokiri'yle 
|
|
|
|
|
|
Almanya'da 70 bin Saglik Kurumu... 8 bin kilise, Fransa'da ise 60 bin saglik kurumu... 9 bin kilise, İnsan hakları üst seviyede, Dinsizlik hat safhada. Türkiye'de 7 bin saglik kurumu...70 bin cami, İnsan
|
|
|
|
Hitokiri
|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Kasım 2007, 12:57:24 » |
|
Arada HL sunucusunda açılıyor.0 çekiyorum herkes hileci diye sövüyor  Ne güzel oluyor duvar arkasından vurup 1 anda haritanın başka ucuna çekip gitmek sonra 100/100 ile geri dönüp herkesi temizlemek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cred
Takım xen
Oyun Bağımlısı...
{xen1zm}
|
 |
« Yanıtla #11 : 28 Kasım 2007, 13:44:28 » |
|
xD bilen kazanıyor ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Escales
|
 |
« Yanıtla #12 : 12 Aralık 2007, 16:36:17 » |
|
oranın girişini map ilk popüler oldugunda spec. olarak arayıp bulmuştum ama şimdi hatırlamıyorum 3 tane ışınlanma olan bi oda var ordan giriyorduk
|
|
|
|
|
|
More adrenaline / / more action / / mA |
|
|
|
WiLdNesS
Admin
ProGamer
dd is back...
|
 |
« Yanıtla #13 : 02 Åžubat 2008, 20:20:02 » |
|
ortaLık maLı oLdu gizLi yer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thunder
Bootcamp Process
Admin
Oyun Bağımlısı...
O ÅŸimdi asker
|
 |
« Yanıtla #14 : 02 Åžubat 2008, 21:43:41 » |
|
ortaLık maLı oLdu gizLi yer  harbi yaa.millet bana soruodu paso oyun içinde,anlatmaktan frag yapamıyodum:S.artık kimse sormaz.gerçi suyu mu çıktı ne böle olunca :S. madem öle bütün gizli yerleri gösteren bi movie yapayım gıcıklığına 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|