Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: 2on2 turnuvası 2. etap maçları (16 ---> 8)  (Okunma Sayısı 2289 defa)
Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 06 AÄŸustos 2009, 21:45:41 »

2on2 turnuvamızın 2. hafta maçlarına da bugün itibariyle başladık. Stanley'in haftasonu İzmir'e gidecek olmasından dolayı taraflar anlaştı ve maç bugün oynandı.

- mvP vs. H$ -

Stalkx haritasında maçın ilk başlarında LJ'e hakim olan H$ takımı mapi çok rahat bir şekilde aldı.

Bootbox haritası gerçekten izlemeye değer bir oyundu. Maç boyunca karşılıklı ataklar eksik olmadı, bowla 3/3 yapanlar, gaussla ıskalamadan ard arda 4 5 adam vuranlar. Şahsen ben çok keyif aldım. İki takımı da tebrik ediyoruz.

- dc! vs. eX -

LJ ve gauss'u çok iyi tutan dc! takımı maç boyunca map'e hakim olarak rahat bir şekilde kazandılar. Ara ara Seko'nun atakları olsa da, dc! takımı farkı korudu.

İçerde dc! takımından 2 oyuncunun da toplasınması ve yaptığı spawmkiller sonucu maç farkla bitmiştir. İki takımı da tebrik ediyoruz.

- [zoNe-p0wered] vs. <Cp> -

Eski toprak olan Zone oyuncuları, stalkx haritasında çok iyi taktik yaparak maç boyunca farkı korudular.

Cp'nin mapi olan crossfire'da ise başlarda çekişmeli giden maçta Soul'un toplanması ve Neco'nun ona destek vermesiyle fark açıldı. Her iki takımı da tebrik ediyoruz.

- Dk vs. Prestij -

Önce prestij takımının haritası stalkx oynandı. Coinado'nun maç başlarında toplanması ve yapılan sk ile fark açıldı. Fakat Darklore ve Honest LJ'i koruyarak az da olsa farkı kapattılar. Ama prestij takımı kendi mapinde çok iyi oynayarak kazandı.

Ve ve ve ve.. Turnuvanın en çekişmeli maçıydı, izlemekten tüm spec ekibi olarak çok keyif aldık. İlk başlarda bowu tutup öne geçen DK takımı, prestijin gauss vuruşlarıyla bölgeyi kaybettiler.. Daha sonra içerde toplanan mql sayesinde fark gittikçe kapandı. Maç boyunca fark 7'yi geçmedi, son 1 dk aynı skora sahip olan takımlar karşılıklı ataklarla bize çok güzel bir maç sundular. Ve maçı 1 farkla prestij takımı aldı. İki takımı da tebrik ediyoruz.

- EGOİSTLER vs. Fatality -

Boot_camp haritasında maçın başlarında iyi toplanan Expert'in ataklarıyla, Knave de rahat bir şekilde toplandı ve EGOİSTLER rakip takımın haritasını rahat bir şekilde aldı.

Stalkyard haritasında ise, Expert'in önünden LJ alarak bayağı bir küfür yiyen Knave içerde toplandı Kahkaha Daha sonra da EGOİSTLER'in ataklarıyla maç farkla sonuçlandı. Her iki takımı da tebrik ediyoruz.

« Son Düzenleme: 11 AÄŸustos 2009, 04:34:24 Gönderen: Knave » Kayıtlı

ReSuL
Takım BT
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 06 AÄŸustos 2009, 22:30:13 »

ezmısler adamlar  Sırıtan

Blaze
Takım BT
Oyun Manyağı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 07 AÄŸustos 2009, 07:01:47 »

Tebrıkler kazanan takıma.

BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 07 AÄŸustos 2009, 07:35:09 »

bize bootbox ve killbox tarzı mapler yok denmişti. dalga mı geçiyorsunuz

Altını şer,incisi ker
Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 07 AÄŸustos 2009, 09:41:45 »

bize bootbox ve killbox tarzı mapler yok denmişti. dalga mı geçiyorsunuz
Bootbox'a hiçbir zaman yok demedik, sadece killbox'a Cantuğ yok demişti. Ki zaten bu map'i de 2 takımın aynı map'i seçmesiyle ben belirledim.

BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 07 AÄŸustos 2009, 09:53:35 »

hiç bir turnuvada fun mapleri seçilmez. bootbox da seçilmemeliydi. her neyse, zaten yenilmişler.

Altını şer,incisi ker
Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 07 AÄŸustos 2009, 09:57:43 »

senkitürkiyedebirçokturnuvadaöncülüketmişmapbelirmeyeişleriyleuğraşmışuluadmin, bukonudayanılıyorolamazmısın [Ney]

LooSe
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 07 AÄŸustos 2009, 10:15:27 »

ezmişler walla haa hll sıze sabo
ST@NLeY_
Takım Ky
Oyun Sever
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 07 AÄŸustos 2009, 11:13:46 »

Güzel mactı karsı takımıda tebrik ediorum ii oynadılar ama 2 map benı hayal kırıklıgına ugrattı Üzgün (tdm mı oynadık yoksa arcademı kestıremedım :S:S)

Bir " K " Harfinin Gri'sinde Vuruldum , Sarı " y " ile bulşup Ky clanını oluşturmasına...
Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 07 AÄŸustos 2009, 11:48:52 »

Güzel mactı karsı takımıda tebrik ediorum ii oynadılar ama 2 map benı hayal kırıklıgına ugrattı Üzgün (tdm mı oynadık yoksa arcademı kestıremedım :S:S)
Mesaj atarken biraz daha dikkatli olup bir üst mesaja baksaydınız, adamların da stalkx seçtiğini görebilirdiniz. 1 haftadır bi taraflarımı yırtıyorum mapinizi yazın yazın diye.

Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 07 AÄŸustos 2009, 14:23:57 »

Gördüğün gibi 16 takım, 32 oyuncu var. Hiçbirinde böyle bir problem yaşanmazken, neden sende yaşanıyor? Nedir bu isyankâr tavırların? Mesajı editleme işlerine ben bakmıyorum, elimden geldiğince herkese haber verip maplerini yazdırıyorum. Biraz dikkatli olup en azından bir üstündeki mesaja bakabilirdin. Dışardan "bir ton işiniz var heau, bir mesajı editleyemiyorsunuz" demek kolay. Tek yaptığın günde 1 saat oyuna girip çıkmak, foruma bakmıyorsun bile. Madem ki turnuvaya katıldın, biraz forumu da takip edebilirsin. Herşeyi bizlerden beklemeden, biraz da kendin bişeyler yapsan hiçbir sorun kalmayacaktır.

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #11 : 07 AÄŸustos 2009, 15:57:21 »

haritalarınızı zamanında yazmazsanız böyle isyan edemezsiniz saçma sapan yok kötü mapti bilmemneydi diğer 15 takım nasıl yazıyorsa yazacaktınız zamanında, seninde bootbox oynatman hata olmuş mert. Harita seçimlerinde oldskool kurallar geçerli demiştik http://www.agmerkezi.com/forum/empty-t10280.0.html. Aynı haritalarda seçilemez, bir takım önce stalkx yazmışsa 2. takım farklı bir harita yazmak zorunda. Topal sizde haritanızı değiştirin

Alınabilecek Haritalar Listesi:

1# boot_camp
2# datacore
3# lambda_bunker
4# rapidcore
5# snark_pit
6# stalkyard
7# gasworks
8# havoc
9# isotonic
10# lost_vilage2
11# no_remorse
12# stalkx
13# endcamp
14# homeworld
15# crossfire
« Son Düzenleme: 07 AÄŸustos 2009, 16:07:08 Gönderen: ExperT » Kayıtlı

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 08 AÄŸustos 2009, 11:25:13 »

Bir maçlık böyle olması gerekti, neyse artık herkes seçmesi gereken mapi ve aynı mapin seçilmeyeceğini biliyor. Sorun olmayacaktır.

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #13 : 09 AÄŸustos 2009, 04:44:21 »

necq esmiÅŸ

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Knave
Takım DW
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 10 AÄŸustos 2009, 00:31:37 »

Son maçlar eklenmiştir.

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.2 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu