Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: 2on2 Ödüllü Sniper Turnuvası BaÅŸlıyor !! Kurallar ve Detaylı bilgi  (Okunma Sayısı 2047 defa)
beyazpiy10
Moderator
Usta Oyuncu

Üyelik Bilgileri
« : 12 Ocak 2009, 02:48:27 »

2on2 Sniper Ligi Başlasın!

Evet arkadaşlar TFMerkezi.com Türkiyedeki TeamFortress 2 Camiasına desteğini aralıksız sürdürüyor, daha Bball turnuvası sonuçlanmadan Türkiyenin İlk Ödüllü 2on2 Sniper Ligini başlatıyor.

Şimdi sizlere turnuva sisteminin nasıl işlediğini anlatacağım.Adı üstüne, 2ye2 karşılıklı oynanıyor. 3 Haritamız var, bunlar ;

>> 2fortsniper_tf2_f<<         >>sn_aasnp<<                     >>dz_sniper_r<<

haritaları, yani dünyada resmi sniper liglerinde oynanan favori haritalar.. indirmek için üzerlerine tıklayabilirsiniz.

Turnuva usulümüz  Bball gibi elemeli olacak ve ilk kayıt yaptıran 32 takım turnuvamıza alınacak. Takım sayısı maçlarla 32den 16ya 16dan 8e 8den 4e ve 4ten ikiye düşürülerek final maçı yapılacak. Takımlar beÄŸendikleri veya uygun gördükleri bir mapi seçer ve orda oynanır. İki takımın seçtiÄŸi mapte de 1 el oynanır.Takımdaki 2 oyuncunun toplam fragları 42'ye ulaşırsa o takım kazanır.BildiÄŸiniz üzere HeadShot'lar 2,Bodyshot'lar 1 fragdan skor tablosuna yazılıyor.İlk takımın mapi bitirildikten sonra diÄŸer takımın seçtiÄŸi map oynanır.EÄŸer 2 tarafta aynı mapi seçtiyse iki taraf bir daha Ready yapar ve tekrar oynanır.Takım kaptanı,skor toplamının 42'ye ulaÅŸtığından haberdar olmalı ve ekran görüntüsü almalıdır .Yoksa karşı takıma daha fazla frag kazanmasına sebep olabilir...

Sonuçlara gelirsek..Bir takım seçtiği haritada 42'ye ulaşır ve el biter, diğer takımın harita oynanı, eğer 2 haritadaberabere biterse toplam sonuçlara bakılır (averaja).

Türkiyede ilk defa düzenlenen bu turnuvaya tüm Team Fortress 2 Severleri bekliyoruz, hepinize ÅŸimdiden iyi  oyunlar. Türkiyenin en iyi 2 sniperini görmeyi hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz !

Turnuva kayıtlarını >>Burayı tıklayarak <<yaptırabilirsiniz, turnuva kayıtları tamamlandıktan sonra kura tarafımdan çekilecek ve sitemize 23 Ocak (Sömestre tatilinin başlangıcı) günü girilecektir. Turnuva maçları 24 Ocak Cumartesi gününden itibaren yapılmaya başlanacaktır. Maç saati/günü konusunda sıkıntısı olanlar turnuvada yetkili arkadaşlara başvurabilirler, takımlar maçlarını en geç belirlenen tarihte oynamalıdırlar ama rakip takımla anlaşarak maçlarını önceki günlere çekebilirler.

Turnuva sonunda şampiyon olan, parmakları silah tutan en iyi iki oyuncuya steamdan 10$ değerinde istedikleri oyun hediye edilecektir.

Ayrıca yapılacak maçların saatleri ve tarihlerini burdan belirtmeniz şarttır ; http://www.agmerkezi.com/forum/2on2_sniper_ligi_mac_tarihleri_buraya-t9959.0.html

Herkese Başarılar !!!
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2009, 20:27:31 Gönderen: beyazpiy10 » Logged

Ramon
Aşmış Oyuncu

Everything will be okey!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2009, 04:00:24 »

42 ye jkadar nolursa olsun adam vuracaz yani
al2d2
Usta Oyuncu

God's in his Heaven,All's right in the world

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2009, 04:44:24 »

hadi hayirlisi

CLimaX
Moderator
Profesyonel Oyuncu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2009, 06:33:19 »

bysniper ve beyazpiyonun ayrı takımlarda katılmasını yada kabul etmiyorlarsa hiç katılmamasını oylama sunmak istiyorum kabul edenler  Dil çıkaran

KABUL EDİLMİŞTİR  Göz kırpan

Ayrıca Bira ve pekmez'da nedir. nasıl bir araya gelebilmiştir, Hadi dedim ben belki birşeyleri bilmiyorumdur gittim Google da arattım o bile anlam veremedi duruma....
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2009, 07:40:36 Gönderen: CLimaX » Logged

CLimaX; (fiil) doruğa ulaştırmak; ******
              (isim) DoruK, ******
Thunder Tarafından Sansürlenmiştir
luke starkiller
Takım Smash !
Oyun Manyağı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2009, 08:02:12 »

Hakkaten bira pekmez ne ya.

Avarice
Takım cN
FPS Master
*

Alesline

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2009, 08:08:57 »

luke baba çok severdi pekmezle birayı ordan gelmiÅŸtir..  Sırıtan

CLimaX
Moderator
Profesyonel Oyuncu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 12 Ocak 2009, 09:32:23 »

abi içki kültürü yok asdasdas ^^ bana kalsa snipin eline en babasından viski koyardım diÄŸer elede puro ama ondan sonra nasıl headshot atar orası muamma tabii demomanla ufak bir kaçamak olabilir  Göz kırpan

CLimaX; (fiil) doruğa ulaştırmak; ******
              (isim) DoruK, ******
Thunder Tarafından Sansürlenmiştir
Thunder
Uzaklarda...
Admin
Oyun Bağımlısı...
*

geçici olarak hizmet dışı

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : 12 Ocak 2009, 18:54:25 »

bysniper ve beyazpiyonun ayrı takımlarda katılmasını yada kabul etmiyorlarsa hiç katılmamasını oylama sunmak istiyorum kabul edenler  Dil çıkaran

KABUL EDİLMİŞTİR  Göz kırpan

Ayrıca Bira ve pekmez'da nedir. nasıl bir araya gelebilmiştir, Hadi dedim ben belki birşeyleri bilmiyorumdur gittim Google da arattım o bile anlam veremedi duruma....

-abi kim gidecek bira almaya? -bilmem kim gidecek? -(üçüncül kişi)dolapta pekmez yala yala bitmez....... -(koro)ybsg de bira al! ...

guugıl amca pek bi espritüel.

Steam Machine
Takım BmG
Oyun Aşığı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 12 Ocak 2009, 21:02:22 »

takıma katılmayanlarda izleyebilecekmi maçı?

bide mapleri nerden indirebiliriz?

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : 12 Ocak 2009, 23:09:02 »

tabi spec olarak veya hltvden canlı olarak izleyebilirler mapleri sitemizde dosyalar kısmından indirebilirsin.

Steam Machine
Takım BmG
Oyun Aşığı
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 12 Ocak 2009, 23:50:17 »

teÅŸekkür ederim  Sırıtan

King.
Takım Dominator
Aşmış Oyuncu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 19 Ocak 2009, 00:58:38 »

ya peki serverlar şifreli değilmi şifreleri nereden öğrenecez...
beyazpiy10
Moderator
Usta Oyuncu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 19 Ocak 2009, 01:29:23 »

Maçtan önce ÅŸifreler verilcek maçı oynayacak olan kiÅŸilere.İzlemek isteyenlere de verilecek.Belki Spectator yasak olur.O zaman Source TV'den izlemek zorunda kalırsınız  Gülümseme

King.
Takım Dominator
Aşmış Oyuncu
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 22 Ocak 2009, 01:02:24 »

ee peki maçlar başlarken nerede şifre verilecek yani forumda mı steam den mi?
beyazpiy10
Moderator
Usta Oyuncu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 22 Ocak 2009, 02:31:41 »

Şifre hep aynı oluyor zaten.
agmtf2
O serverda birisi varsa ondan ya da maça başlayacak olan kişiden istersin.

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Template by Megamoose (WonderForum.com)
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.221 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu