Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: 1. TFMerkezi Ödüllü Team Fortress 2 2on2 BBall Turnuvası  (Okunma Sayısı 2477 defa)
CLimaX
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 09 Aralık 2008, 22:30:42 »

Son günlerde büyük bir yapılanmanın içerisinde olan TFMerkezi.com olarak Team Fortress 2 oyuncularına eÄŸlenceli bir haftasonu yaÅŸatmak adına Pickup için kullandığımız serverda 20-25 Aralık tarihlerinde BBall turnuvası düzenlemeye karar verdik.

Elbette kuru kuruya deÄŸil, ÅŸampiyon gelen takıma SteelSeries QcK hediyemiz olucak  Sırıtan

Kurallar:

Sadece Soldier sınıfı kullanılabilir.
Silahlarla ilgili hiçbir kısıtlama bulunmamaktadır.
İsteyen oyuncular Rocket jump Scripti kullanabilir bunun dışında haksız avantaj sağlıyacak scriptler yasaktır.
Maç sırasında yaşanan spawnda hareketsiz bekleme işlemi süresince spam yapmak ateş etmek yasaktır.
Oyun için 2 kişi yeterli olsa da takımınızı 3 kişilik oluşturmanız ve yedekte bir kişi bulunması kişisel teknik sorunlarınızda hükmen yenik sayılmamanız için tavsiyemizdir.
"ctf_bball2" haritası kullanılacaktır.  İndirmek için tıklayınız

Kim Nasıl Kazanıcak:

Karşılaşmalar 2 round şeklinde gerçekleştirilecek ve Roundu 11 sayıyı yapan ilk takım kazanacaktır. Eğer roundları farklı takımlar kazandı ise toplam sayılara bakılarak averaj hesabı uygulanacaktır.
Örneklemek gerekirse: İlk roundu 11-9 X takımı kazanmışsa ve 2. roundu 8-11 Y takımı alırsa Y takımı üst tura çıkmaya hak kazanır. Eğer aynı skorlarla round eşitliği söz konusuysa 3. bir round oynanır.
Round içerisinde 10-10 gibi bir eşitlik söz konusu olduysa Round 11 de bitirilmez ve 2 fark olana kadar round devam eder. Örneğin 13-15
Karşılaşmalar süresince adminler oyun içinde bulunacaktır ayrıca tüm karşılaşmalar kayıt altına alınarak herhangi bir anlaşmazlıkta kontrol edilecektir.

Katılım Koşulları:

Katılmak isteyen her oyuncu www.TFmerkezi.com'daki Bball Turnuvası bölümüne turnuvaya katılacağını belirtmiş olmalı ve bu başlığın altına Takım Bilgilerini Girmelidir.(Takım ismi,Steam ID ve Rumuzlar), TFMerkezi.com (AGMerkezi.com) Team Fortress 2 Pickup Steam grubuna üye olmuş olmalıdır, Ayrıca TFmerkezi Pickup Sisteminde en az 1 kere Pickup katılımı gerçekleştirmelidir.(Bu kuralı koymamızın sebebi pickup sistemini tanıtmaktır, pickup sisteminde oyuncular IRC kanalından haritalarını seçer, takımları bilgisayar belirler ve çok kaliteli maçlar ortaya çıkar)
Pickup'a nasıl katılacağınız hakkında bilgi gerekiyorsa tıklayınız

Turnuva hakkında bilgi iletimi bu başlık altında olucak ve Turnuva günü tüm oyuncular Irc kanalımızdan toplanacaktır.

Olumlu yada olumsuz görüş ve fikirlerini paylaşmaktan çekinmeyin ve lütfen üşenmeyin Gülümseme

Bball 2on2 Turnuvamıza Katılan Takımlar

Turnuva Ödülleri

Detaylı Bilgi

Şimdiden Tüm Takımlara Başarılar...

Not: RocketJump Scripti barındıran cfg ve onun Default.cfg si eklenti olarak konmuştur. Kullanabilmek için tum cfg uzantılı dosyaları C:\Program Files\Steam\steamapps\kullanıcıadı\team fortress 2\tf\cfg klasörüne atın ve varolanları değiştirin. Soldier oynarken mouse'un sağ tuşu artık RJ için kullanılabilir biraz çalışarak kolayca RJ yaptığınız göreceksiniz.

Ayrıca oyundaki görsel hataları ve payload maplerindeki cart göstergesini düzeltmek için tek tuş scriptide içinde mevcuttur F9 tuşu ile kullanabilirsiniz.

« Son Düzenleme: 10 Aralık 2008, 17:05:08 Gönderen: CLimaX » Kayıtlı

CLimaX; (fiil) doruğa ulaştırmak; ******
              (isim) DoruK, ******
Thunder Tarafından Sansürlenmiştir
Desert
Aşmış Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2008, 01:39:11 »

Çok güzel olacağa benziyor katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum.
Maçı almadan gelmeyin. Göz kırpan

LCTR
Şeref Üyesi
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2008, 02:02:16 »

Hade hayırlı olsun katılacak arkadaşlara başarılar

xenecegiz
Ales_Line
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 10 Aralık 2008, 02:32:13 »

Turnuva için kesin bir tarih var mı acaba?  Gülümseme

Takımlar 3 kiÅŸi olmasını öneriyorsunuz, 2 tane mouse pad hediye ediyorsunuz ama 3 tane olması gerekmez mi? sonuçta takımdan yani. yoksa gecenin bi yarısı benim kafam iyide saçmalıyormuyum..??  Dil çıkaran
CLimaX
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2008, 02:44:17 »

SPY!!! Avarice is a SPYYY!!!!  Sırıtan

Abi takımlar 2 kişilik as kadro 3. yedek ihtiyaç duyulursa kayıt altında olan birileri oynatma zorunlulugundan istiyoruz bağlantısına ve kendine güvenen kişiler 2 kişi yazılır. Son anda oyuncu eksikliğinde steamden adam çağrılmasını istemiyoruz o yüzden önerdik yedek oyuncu...

(isim) DoruK, ******
CLimaX
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 10 Aralık 2008, 03:41:53 »

Bir kaç arkadaÅŸtan pro_bball haritasının daha uygun olacağı hakkımda yorumlar aldım, yazıyı okuyan herkes bu konu hakkında düşüncelerini belirtirse sevinirim. Bu sayede sonuca göre harita deÄŸiÅŸtirebiliriz  Göz kırpan

Ayrıca katılım konusunda lütfen çekingen davranmayalım esas amaç eÄŸlenerek vakit geçirmek yenmek yada yenilmek deÄŸil  Sırıtan Elbette bende çok istiyorum SteelSeries mousepadi ama ailemizin ve klanımızın medici uÄŸur ile katılıyorum ve aslında çok iddaalıyız ezicez inÅŸallah tüm rakiplerimizi... Sırıtan
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2008, 03:48:20 Gönderen: CLimaX » Kayıtlı

(isim) DoruK, ******
Ramon
Aşmış Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Everything will be okey!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 10 Aralık 2008, 17:37:06 »

Selam Güzel fikir olmusta harita konusuna bakarsak bu harita daha sade gibi daha iyi gibi //bu arada selamlar ben oyundan ramon Göz kırpan))
beyazpiy10
Moderator
Usta Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2008, 18:59:12 »

Bişe sorcaktım.
Maçlar ne zaman olacak ?
Hafta sonu olması birçok kiÅŸinin iÅŸine gelir tahminimce  Masum

CLimaX
Moderator
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 10 Aralık 2008, 21:47:55 »

Åžu an katılım için 16 takım düşünüyoruz tabii ki inÅŸallah daha fazla olur  Kahkaha

16 takım olursa Cuma Cumartesi ve Pazara Toplamda 16 maçın rahatça sığabileceÄŸini düşünüyoruz ama olurda aksaklıklar olursa pazartesiye filn sarkabilir final maçı. Ama sonuçta ilk gün takımların yarısının eleneceÄŸi gerçeÄŸini baz alırsak çoÄŸu kiÅŸi pazar günü sadece seyirci olacağındna endiÅŸeler yersiz  Sırıtan

(isim) DoruK, ******
hydramarine
Takım Smash !
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 10 Aralık 2008, 22:45:13 »

hydramarine - inquisitor
ikilisi olarak katiliyoruz biz.
nereye kayit yaptiriyoruz? buraya mesaj atmamiz yeterlimi?
katilan arkadaslara basarilar
acdervis
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 10 Aralık 2008, 23:10:03 »

hydramarine - inquisitor
ikilisi olarak katiliyoruz biz.
nereye kayit yaptiriyoruz? buraya mesaj atmamiz yeterlimi?
katilan arkadaslara basarilar

Açıklamada alt satırlarda yazılıyor Hyd ^^
Steam Machine
Takım BmG
Oyun Aşığı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 16 Aralık 2008, 15:09:12 »

pickup kanalında irc'nin farklı bir versiyonu gerekiyormuş normal irc'e olmazmı Üzgün

NOT:yada pickup'a girmesek (yok devenin pale pabucu Gülümseme )

Çünkü pickup kurallarına bakarsak oynayacağınız sınıfta 20 saat deneyim sahibi olun diyor ben pyro oynuyorum ama daha 20 saat deneyimli değilim (11-12 saat) bu yüzden pickup'a giremezsem ne olacak ben maçta oynamak istiyorum Üzgün
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2008, 15:17:48 Gönderen: Steam Machine » Kayıtlı

ExperT
Admin
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« Yanıtla #12 : 19 Aralık 2008, 16:11:18 »

bana steamdan mesaj at, ben pwyi veririm sana Kahkaha

Eski bir kitapta şu yazar [m.s .2002] : Bizler ag tohumlarını seneler önce serptik, siz şimdi oynayabilesiniz diye.
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.34 Saniyede 18 Sorgu ile OluÅŸturuldu