Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Portal 

Takvim 

GiriÅŸ Yap 

Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gönderen Konu: ©offee  (Okunma Sayısı 9341 defa)
Circumciser
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 16 Eylül 2009, 22:02:40 »

Profesyönel TF2 oyuncuları, kökleÅŸmiÅŸ klanlar, eski günlerdeki TF2 maçları hatıralarının taşıyıcıları ve en önemlisi; çok deÄŸerli insanlar. Yakın zamanda birkaç arkadaÅŸ toplanıp bir klan kurduk. Sonra büyüdük ve bazı kuralları, otoriteleri, prensipleri oturttuk. Deneme yanılma yönteminden biraz sıkılsak da gelen giden birçok üyemiz oldu. Åžu an kuruluÅŸumuzun 18. günü ama bana sanki 1-2 ay oldu gibi geliyor. Siz kimsiniz diye sorarsanız: Coffee. Göz kırpan

Klan tarihimizi açmak istiyorum. Çok parlak ve oturaklı bir grup sayfamız ve düzenimiz var. 9 kiÅŸiyiz, ortalama 4-5 online oluyor(bana iyi bir oran gibi geliyor.). Ayrıca çok kısa zamanda çok ÅŸey yaptık. Team Fortress 2'den sohbet etmek gerekirse, kısa zaman önce dağılan(en azından ben dağıldığını sanıyorum.) Army klan ile bir maç yaptık. Yenilsek de son oyunda oyna iyice ısınıp öyle bi yendik ki akıllara zarar(tabi sizden iyi olmasın da.).  Kahkaha

Åžu an yenmeyi, yenilmeyi pek takmıyoruz. Aslında bakarsanız bir bilgisayar oynuna nasıl bakılması gerekirse, iÅŸte öyle bakmayı ana felsefe olarak belirledik. Önemli olan adam gibi adam olmak, zaten oyun oynadıkça geliÅŸir. Ama bozuk karakter kolay kolay geliÅŸmiyo iÅŸte. Onun için ÅŸu an 1-2 üye daha alıp, düzeni de oturtup(nerdeyse oturdu), sadece Team Fortress 2'de kendimizi geliÅŸtireceÄŸiz.

Ancak reklam yapmanın ne kadar önemli olduğunu da biliyoruz. Kendimizi geliştirmek için klan maçı yapacak klan arıyoruz. Sonunda en büyük çözüm yolunu buraya kendimizi tanıtmakta bulduk. Hazır reklamımızı yapmaya merak salmışken, bi de ESL'de de profil açtım. Daha bugün açtığım için benim üyeler daha üye bile olmadı sanırsam. Zaten bu foruma daha üye olmadık tamamen. Bu daha benim kendimizi tanıtma faaliyetlerine başladığım 1. gün. Gülümseme

Steam sayfamız: http://steamcommunity.com/groups/coffeetf2
ESL takım profilimiz: http://www.esl.eu/de/tf2/team/4430474/

Lütfen bizim gibi yeni klanları desteklerseniz sevinirim. Zaten bütün köklü klanlar ilk kurulduklarında yeni klan olmuyor mu?  Duyarlılığınızı tahmin edebiliyorum, bize klan maçı yapacak imkan ve takım saÄŸlayacağınızı düşünürekten, her türlü maç teklifine de açık olduÄŸumuzu belirtiyorum. Gülümseme

Saygılar,
    Circumciser
keepthechange
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 16 Eylül 2009, 23:29:57 »

clan üyelerinizden biri olarak ben hep burdaydım zaten at çöpe bni at Dil çıkaran
Circumciser
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 17 Eylül 2009, 00:04:04 »

bizim arkamızda olun derken daha köklü arkadaÅŸlardan rica ettim, yoksa bizim kendi üyelerimiz zaten birbirimizi hep kolluyoruz onda bir sorun yok. bu arada Steam Community sayfamıza bakan arkadaÅŸlar Eventları da bir incelesin. gerçekten ben birçok Türk klanının sayfasını gezdim ama hiçbirinde event bulamadık. Vallahi biz Chat eventı ayarlayıp da saatlerce geceye kadar sohbet ettiÄŸimizi biliriz. Ne eÅŸÅŸek ÅŸakaları döndü orada  Sırıtan

Bi de bir servera girip dağıtma eventı yapıyoruz  Kahkaha kısaca TF2 oynama eventı da diyebiliriz  Göz kırpan
King.
Takım Dominator
Aşmış Oyuncu
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 17 Eylül 2009, 04:56:20 »

Hayırlı olsun :=)
Erozbey
Oyun Kralı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 17 Eylül 2009, 06:52:13 »

steamcommunity ye baktım gerçekten de dolu dolu, keşke bir çok oyuncu sizin takımınızdaki sıcakkanlığı örnek alsa Gülümseme
Circumciser
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 17 Eylül 2009, 09:13:19 »

teşekkür ederiz.
BlueMartini
Admin
Oyun Adamı
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 17 Eylül 2009, 09:42:43 »

çok güzel ortamınız var. online gaming ve takım ruhu olayını tamamen oturtmuÅŸsunuz  Gülümseme  tecrübeli arkadaÅŸların size yardımcı olacağına şüphem yok. baÅŸarılar arkadaÅŸlar.

Altını şer,incisi ker
bLackb0x
Takım TDS
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 17 Eylül 2009, 09:44:54 »

Başarılar.

Fakat bu oyunu bir yılı aşkın bir süredir oynayan birisi olarak bir şeyler söylemek istiyorum. Türkiye'de competitive (rekabete dayanan) TF2 henüz daha oturmadı. Bir çok takım kuruldu. Bazıları çok ama çok iyi yerlere geldi o günün şartlarında. Bazıları ise gerek yöneticilerinden, gerek oyuncuların çalışmamasından gerekse takım içinde hırs olmamasından çok uzun süre dayanamadılar. Bu konular çok önemli değil. Gelelim asıl konuya. Oyuna sadece oyun olarak bakmak şu an bu camiada çoğumuzun yapamadığı şey. Bu konuda sizi tebrik ediyorum. Takımın birbiriyle iç içe olması ilerde size çok büyük bir fayda sağlayacaktır eğer devam edebilirseniz Gülümseme Fakat önemli olan hem oyunun sadece oyun olduğunu bilmek hem de bunun çerçevesinde iyi yerlere gelebilmek. İyi yerlere gelebilmek nedir, onu soracaksınız tabiiki de. Her akşam veya her müsait olunduğunda çalışmak, pcw (private clan war) yapmak.

Neyse, tekrardan başarılar diliyorum ve vazgeçilmez sözümüzü yazıyorum : Good Luck & Have Fun !
« Son Düzenleme: 17 Eylül 2009, 10:06:48 Gönderen: bLackb0x » Kayıtlı
Circumciser
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 17 Eylül 2009, 09:59:06 »

blackbox çok doğru söylüyorsun. işte biz de tam bunun için buraya başvurduk. bize maç teklifi yapacak, büyüklü küçüklü, kolay veya zor Türk klanı arıyoruz. bizi kendine denk görmeyip maç teklifi yapmayana darılırım. lütfen bu yazıyı okuyan klanlar varsa lütfen bize maç teklifi yapsın. irtibata geçelim, zaman ayarlayalım. çünkü gerçekten takımı oturttuğumuzu düşünüyoruz ama çok fazla maç yapıp TF2 yönünden de hazır olmaya ihtiyacımız var.
d.g.
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

deception genesis

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 17 Eylül 2009, 10:05:54 »

Yapalim isterseniz mac, ekleyebilirsin steamden beni. deception_genesis olmasi lazim steam id.

Nothing is true, everything is permitted
bLackb0x
Takım TDS
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 17 Eylül 2009, 10:08:00 »

(bkz. mid-) Kahkaha ahaha aklıma geldi, yanlış anlaşılmasın.
d.g.
Profesyonel Oyuncu
Çevrimdışı Çevrimdışı

deception genesis

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 17 Eylül 2009, 14:46:19 »

mid- olayi onlarin kusuruydu, yapcak birsey yok Gülümseme Ote yandan coffee takimi gayet akli basinda gorunuyor ve tabiki bir mac yapilabilir. Kaybedilen maclar her zaman daha ogretici olmustur, o yuzden bizce problem yok. Zaman ayirabiliriz bir aksam.

Nothing is true, everything is permitted
bLackb0x
Takım TDS
FPS Master
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 17 Eylül 2009, 16:07:37 »

Bu arada, illa bir Türk takımıyla yapmak zorunda değilsiniz. mIRC - quakenet #tf.wars kanalında 6on6 / low / server off / now yazın, elbet bir clan çıkar.
Circumciser
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 17 Eylül 2009, 16:39:26 »

doÄŸru diyorsun zaten bizim illa Türk takımı olsun diye bi takıntımız yok ama hiç güzel yabancı klan bilmiyorum ki...  Üzgün
zaten güzel Türk klanı da bilmiyordum bu siteyi tanıyıncaya kadar ancak bu siteyi tanıdığım çok çok iyi oldu. bi de Türk klanlarıyla yapmak 1. hedef olmalı çünkü önce bi Türkiye çapında tanınmış olmanın gerekli olduğunu düşünüyorum.

bu arada mid olayı nedir?

bu arada verdiğin mIRC tavsiyesi için sağ ol.
Circumciser
Yeni Oyuncu

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 18 Eylül 2009, 21:16:19 »

Beyler üye alımlarımız sınırlı sayıda olsa da açıktır. Lütfen bize katılmak isteyen veya katılmak isteyebilecek birini tanıyan burdan veya PM den en kısa zamanda bana yazsın.
Sayfa: [1] 2
Yazdır
Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 - 2011 AGMerkezi.com
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.077 Saniyede 17 Sorgu ile OluÅŸturuldu