Profesyönel TF2 oyuncuları, kökleşmiş klanlar, eski günlerdeki TF2 maçları hatıralarının taşıyıcıları ve en önemlisi; çok değerli insanlar. Yakın zamanda birkaç arkadaş toplanıp bir klan kurduk. Sonra büyüdük ve bazı kuralları, otoriteleri, prensipleri oturttuk. Deneme yanılma yönteminden biraz sıkılsak da gelen giden birçok üyemiz oldu. Şu an kuruluşumuzun 18. günü ama bana sanki 1-2 ay oldu gibi geliyor. Siz kimsiniz diye sorarsanız:
Coffee.
Klan tarihimizi açmak istiyorum. Çok parlak ve oturaklı bir grup sayfamız ve düzenimiz var. 9 kişiyiz, ortalama 4-5 online oluyor(bana iyi bir oran gibi geliyor.). Ayrıca çok kısa zamanda çok şey yaptık. Team Fortress 2'den sohbet etmek gerekirse, kısa zaman önce dağılan(en azından ben dağıldığını sanıyorum.) Army klan ile bir maç yaptık. Yenilsek de son oyunda oyna iyice ısınıp öyle bi yendik ki akıllara zarar(tabi sizden iyi olmasın da.).

Şu an yenmeyi, yenilmeyi pek takmıyoruz. Aslında bakarsanız bir bilgisayar oynuna nasıl bakılması gerekirse, işte öyle bakmayı ana felsefe olarak belirledik. Önemli olan adam gibi adam olmak, zaten oyun oynadıkça gelişir. Ama bozuk karakter kolay kolay gelişmiyo işte. Onun için şu an 1-2 üye daha alıp, düzeni de oturtup(nerdeyse oturdu), sadece Team Fortress 2'de kendimizi geliştireceğiz.
Ancak reklam yapmanın ne kadar önemli olduğunu da biliyoruz. Kendimizi geliştirmek için klan maçı yapacak klan arıyoruz. Sonunda en büyük çözüm yolunu buraya kendimizi tanıtmakta bulduk. Hazır reklamımızı yapmaya merak salmışken, bi de ESL'de de profil açtım. Daha bugün açtığım için benim üyeler daha üye bile olmadı sanırsam. Zaten bu foruma daha üye olmadık tamamen. Bu daha benim kendimizi tanıtma faaliyetlerine başladığım 1. gün.

Steam sayfamız:
http://steamcommunity.com/groups/coffeetf2ESL takım profilimiz:
http://www.esl.eu/de/tf2/team/4430474/ Lütfen bizim gibi yeni klanları desteklerseniz sevinirim. Zaten bütün köklü klanlar ilk kurulduklarında yeni klan olmuyor mu? Duyarlılığınızı tahmin edebiliyorum, bize klan maçı yapacak imkan ve takım sağlayacağınızı düşünürekten, her türlü maç teklifine de açık olduğumuzu belirtiyorum.

Saygılar,
Circumciser